Miért nézik ezt a fórumot?
Jót lehet szórakozni itt.
Az Ezotéria és a Szerelem, Szex kategória a legjobb trollkodásra és röhögésre :D
Ja, elsősorban szórakozás. De egyébként mindig is érdekelt a legtöbb ilyen téma, különösen az ufók.
99%ban valami általános iskolás bedől egy dokumentum filmnek, vagy egy gagyi blognak és itt próbálja bizonygatni az igazát, hogy ő mekkora varázsló.
De néha találni itt értékes/érdekes gondolatokat, vagy híreket.
Nem tudom, de szerintem azért, mert azok, akik hisznek az ilyesmiben, azok olyan józan észt megkérdőjelező, égbekiáltó baromságokat tudnak kérdezni, hogy az ember nem állja meg, hogy ne írjon oda valami trollságot. :D
De az ilyen válaszoktól nem kellene megsértődni, más kategóriában is előfordul és én olyankor max. röhögök egy jót. Nem kellene a falra mászni a trollkodó szkeptikusoktól. Főleg, ha a válaszoló nyilvánvalóan csak viccel.
Tényleg vannak hülye kérdések a témában, és ezek keverednek a normálisakkal. Sajnos sokan egy kalap alá vesznek mindent, és itt élik ki kioktató hajlamaikat. Tudomásul kell ezt venni, és megpróbálni keresztülnézni az okoskodó, tudományoskdó hozzászólásokon.
Én ugyanezt teszem az itt is néha megtalálható, buta kérdésekkel, illetve azokkal, amelyeket provokáció céljából hoztak létre.
Én ehhez a kérdéshez pl úgy kerültem, hogy rányomtam az egy véletlen kérdés gombra vagy mi a nyavaja az
de régebben jártam az ezotériába röhögni, mert olyan kommenteket írnak néha, hogy megpusztulok a röhögéstől:D
Ez az oldal akkor volt igazán jól működő meg pörgő,amikor a vamzergombot(jelentem a moderátornak) nem rakták ki...
Akkor egy igazi szórakoztató oldal volt ez,ahová ha feljöttél,tuti h könnyesre röhöghetted magad egy-két válaszon.De mivel az jó volt(és a válaszadók többsége AZÉRT jött fel,ezért azt meg kellett szüntetni és bevezették ezt az árulkodós dedós rendszert.
vannak kérdések ahol sok infót meg lehet tudni,normális kérdésre jön normális válasz,de nyilvánvalóan az olyanokra mint a "12 éves vagyok és a cejelmem levette a nadrágját és megnyalta a fülem,nem-e lehetek-e terhes" kérdésre nem várható normális válasz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!