Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért nézik ezt a fórumot?

Miért nézik ezt a fórumot?

Figyelt kérdés
Akik nem hisznek ezekben? Vagy csak titkolják? Mert ahogy észrevettem kb a kommentek 80-90%-a ilyen hülyeség pl:. Biztos erdei manó volt stb... Azért enyire ne unatkozzunk. Nincs más dolgotok?
2012. jún. 17. 23:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%

Jót lehet szórakozni itt.

Az Ezotéria és a Szerelem, Szex kategória a legjobb trollkodásra és röhögésre :D

2012. jún. 17. 23:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ja, elsősorban szórakozás. De egyébként mindig is érdekelt a legtöbb ilyen téma, különösen az ufók.

99%ban valami általános iskolás bedől egy dokumentum filmnek, vagy egy gagyi blognak és itt próbálja bizonygatni az igazát, hogy ő mekkora varázsló.

De néha találni itt értékes/érdekes gondolatokat, vagy híreket.

2012. jún. 18. 00:13
 3/11 anonim ***** válasza:
53%
észt osztani jönnek ide
2012. jún. 18. 00:48
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, de szerintem azért, mert azok, akik hisznek az ilyesmiben, azok olyan józan észt megkérdőjelező, égbekiáltó baromságokat tudnak kérdezni, hogy az ember nem állja meg, hogy ne írjon oda valami trollságot. :D

De az ilyen válaszoktól nem kellene megsértődni, más kategóriában is előfordul és én olyankor max. röhögök egy jót. Nem kellene a falra mászni a trollkodó szkeptikusoktól. Főleg, ha a válaszoló nyilvánvalóan csak viccel.

2012. jún. 18. 09:29
 5/11 anonim ***** válasza:
87%
Hogy használd a keresőt b*zdmeg! Minden nap megkérdezi valaki ezt.
2012. jún. 18. 10:25
 6/11 Antimod ***** válasza:
67%

Tényleg vannak hülye kérdések a témában, és ezek keverednek a normálisakkal. Sajnos sokan egy kalap alá vesznek mindent, és itt élik ki kioktató hajlamaikat. Tudomásul kell ezt venni, és megpróbálni keresztülnézni az okoskodó, tudományoskdó hozzászólásokon.

Én ugyanezt teszem az itt is néha megtalálható, buta kérdésekkel, illetve azokkal, amelyeket provokáció céljából hoztak létre.

2012. jún. 18. 11:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Azért mert egyes kérdezők minden babonának bedőlnek, így már rendesen irritál, hogy ne írjak vissza, ha meglátok valami ilyen hülyeséget. Másrészt viszont az egyes kérdezőkkel történt eseteknek nyilvánvaló logikus magyarázata van, de ha azt leírod neki, akkor még te vagy a rossz és szkeptikus. Kérdem én: akkor az ilyenek miért tesznek fel kérdéseket ebben a fórumban?
2012. jún. 18. 17:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Sokan csak röhögni, trollkodni járnak ide, bevallom, sokszor én is. Azonban tényleg vannak értelmes válaszok is, az esetek 2-3%-ban (lehet eltúloztam a számot kicsit :D ) Meg amúgy érdekel a téma, néha küldenek jó kis linkeket, amiket megnézek.
2012. jún. 21. 13:39
 9/11 anonim ***** válasza:

Én ehhez a kérdéshez pl úgy kerültem, hogy rányomtam az egy véletlen kérdés gombra vagy mi a nyavaja az

de régebben jártam az ezotériába röhögni, mert olyan kommenteket írnak néha, hogy megpusztulok a röhögéstől:D

2012. jún. 21. 19:38
 10/11 anonim ***** válasza:

Ez az oldal akkor volt igazán jól működő meg pörgő,amikor a vamzergombot(jelentem a moderátornak) nem rakták ki...

Akkor egy igazi szórakoztató oldal volt ez,ahová ha feljöttél,tuti h könnyesre röhöghetted magad egy-két válaszon.De mivel az jó volt(és a válaszadók többsége AZÉRT jött fel,ezért azt meg kellett szüntetni és bevezették ezt az árulkodós dedós rendszert.

vannak kérdések ahol sok infót meg lehet tudni,normális kérdésre jön normális válasz,de nyilvánvalóan az olyanokra mint a "12 éves vagyok és a cejelmem levette a nadrágját és megnyalta a fülem,nem-e lehetek-e terhes" kérdésre nem várható normális válasz :)

2012. júl. 3. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!