Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemekről akarok tudni...

Szellemekről akarok tudni mindent! Pl. :Ti hisztek benne? Esetek? Démonok? Kapulevédés? Szeretett ember visszahozása?

Figyelt kérdés

Ki találta fel ezeket?(úgy értem 1.ember aki találkozott velük,elterjesztette a pletykát).

Léteznek szellemek és démonok de szerintetek is az emberek túldramatizálják ezt a dolgot?(kaput levédeni,tükör előtt bloody mary meg még a többi baromságot?).Visszahozni az elhunyt rokonod?(a médiumok mindent megtesznek,találnak is ki dolgokat mellé csak a pénz miatt,persze 5%van benne aki nem csal)A sok tinilány rettegni akar és idéz?

Például ezekről mi a véleményetek?

2012. jún. 4. 10:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ezek a szellemek. Komolyan nem értem. A szomszédom este kb. 10 óra és hajnal 3-4 óra körül eléggé furcsa dolgokat mûvelhet.Nem mindig szoktam felébredni, de van amikor annyira csapkodja, dübögteti a falat, meg asztalt huzogat,és fura hangon visongat. Szellemeket idéznek ezek a hibbantak, komolyan bolondok amugyis.
2012. jún. 5. 12:25
 12/16 anonim ***** válasza:
2012. jún. 5. 17:16
 13/16 anonim válasza:
Én hiszek bennük. Csak nem olyan formában mint ahogy az emberek elképzelik (ezalatt aztértem, hogy dolgokat vernek le, járkálnak stb. Ök egy pozitiv energiák. Mamám foglalkozik ilyenekkel, ö médium. És ö mondta, hogy hogyha érzek valami energiát tehát olyan mintha lenne valaki velem akkor ne parázzakbe. Azota ha érzem hogy van velem valaki/valami nemfélek, örülök neki. Nem szellem.. És olyankor szeretek csak ülni a sötétben és valahogy kommunikálni velük.(:
2012. jún. 6. 21:40
 14/16 anonim válasza:

Egyetértek azzal a hozzászólóval,aki azt mondja,hogy vannak szellemek, de egy másik síkon,amelybe mi emberként nem léphetünk át, és onnan se jön ide senki.

Bloody mary, idézés,kapus dolog mind baromság, pár idiota kislány találta ki, akik már nem tudtak magukkal mit kezdeni.

Energiák viszont léteznek a mi síkunkon is, akik azt állítják, szellemeket láttak, valószínűleg különböző energiákkal találkozhattak. Az energiákhoz viszont nem nagyon értek, ugyhogy nem akarok róluk papolni, nekem is utána kéne olvasom..

2012. jún. 18. 20:18
 15/16 anonim ***** válasza:

"hogy vannak szellemek, de egy másik síkon,amelybe mi emberként nem léphetünk át, és onnan se jön ide senki."

Magyarra fordítva ez azt jelenti, hogy nem léteznek.

Ha valamit semmilyen formában nem tudunk megtapasztalni, az egész egyszerűen nem létezik. Lehet meséket kitalálni, meg hinni mindenféle baromságban, attól még nem lesz igaz.

2012. jún. 18. 20:21
 16/16 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok. Utolsónak mondom, hogy ez is egy nézőpont, igazad van, én nem tudhatom, hogy létezik e vagy sem, de amíg nem bizonyított,hogy létezik és az sem gogy nem, mindenki szabadon elmondhatja amit gondol. :)
2012. jún. 18. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!