Mik lehettek ezek?
Figyelt kérdés
kiskoromban a sötétben mindig ilyen apró pontszerű dolgokat láttam ,piros ,zöld ,kék fehér színben .szinte řöpködtek ..nem tudom mik lehettek ezek ..2012. jún. 2. 13:09
11/15 anonim válasza:
Ilyeneket mondenki lát ezt a ötét idézi elő, ez termászetes, hogy a látóidegek időnkánt összeszűkülnek. Ennek semmi köze az ezotériához.
12/15 anonim válasza:
"Ilyeneket mondenki lát ezt a ötét idézi elő, ez termászetes, hogy a látóidegek időnkánt összeszűkülnek" - besírtam!!! XD
Kb mint ez:
"Hogyha birka lennák,
Ennák birkatápot,
Birkaólnak néznám
A büdös világot.
Csatakos hátsómet
Nem takarné gatya,
Fejembe kuksolne
Egy hülye birka agya.
Csipás kis szememmal
Ide-oda néznák,
Ványadt kis hangommel
Egyre csak bégetnák,
Azt bégetnám egyre:
BE-BE BE-BE BE-BE!
Értelme nem volna,
De legalább rímelne." - (Írta Laár András verse)
XD XD XD
13/15 A kérdező kommentje:
XDDDDDDD
2012. jún. 5. 17:53
14/15 anonim válasza:
mondjuk kicsit írás zavaros volt,de egyet értek:D vagy aki írt rosszul lát,és gondolta talán mi is mind szem problémában szenvedünk:D( csak mert mindenki pontokat lát:D,maximum szellemeket,és azok is lehetnek:)
15/15 anonim válasza:
Egyszeerű a válsz! Szellem, vagy tündér...Kiskorukban az emberek gyakran látnak szellemet....meg iesmiket.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!