Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Létezik ez vagy csak a haverom...

Létezik ez vagy csak a haverom meghülyült?

Figyelt kérdés

Cseten dumáltam 1 sráccal. nem is ismertem eddig. Tiszta depisen írta nekem h 11 éve senki nem szól hozzá. Mert hogy ha ő megvvágja magát akkor néhány óra múlva már semmi nem marad a vágás helyén. MEg ahol a leghidegebb a végtagja ott jobban gyogyúl. Azt mondta h az orvosai azt mondták neki h másmilyen a vére O.o AB. Én nem nagyon hiszek neki.

poénból mondtam neki h karóval próbálkozott-e már vagy tudom ajánlani még a verbénát kis fokhagymával. Nem értékelte. Azt mondta h aki ezzel hecceli azt pofán rugja. Hát nem is tudom. Vélemények?

2012. máj. 17. 12:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hát elég hihetetlenül hangzik. Amúgy az AB vércsoport teljesen normális.
2012. máj. 17. 19:07
 12/18 anonim ***** válasza:
Csten ne higgy senkinek. több ezer gyerek azzal hecceli magát, hogy internet szerte ilyen hülyeségeket traktál rá másra. Fix h. kamu xD a barátom is jól csinálja, és közben ott röhög a gép előtt... xD
2012. máj. 18. 18:46
 13/18 anonim ***** válasza:
lehet hogy twilight mániás, és ezért nem beszélt vele senki 11 éven át. xd
2012. máj. 19. 14:51
 14/18 anonim ***** válasza:

Lehet azért nem beszélnek vele 11 éve,mert egy idióta hazudozó és még azt sem lehet elhinni amit kérdez...azt meg hogy másmilyen a vére,meg begyógyul stb. biztos a sok egyedül lét és a magány miatt van...

De az a legbiztosabb,hogy téged szépen átb***tak,mert egy okos ember nem hisz el ilyet,majd ha esetleg oda megy hozzád és elvágja a karját,majd begyógyul akkor talán hihetel neki...

2012. máj. 28. 17:37
 15/18 anonim válasza:
Én Gandalf vagyok. És azt üzenem: I am a servant of the Secret Fire, wielder of the flame of Anor. The dark fire will not avail you, flame of Udûn! Go back to the Shadow. You shall not pass!
2012. máj. 29. 16:28
 16/18 anonim válasza:
Aki ezt elhiszi neki azt a "sárga házban " ( Lipót ) szeretettel várják a zárt osztályon.A srác nagyokat mondott,gondolta ledumálja rólad a bugyit.De te nem voltál buta és nem dőltél be a maszlagjának.De az is lehet,hogy a zárt osztályról szabad napos volt:D
2012. máj. 31. 15:20
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mondom, én nem hiszek neki de a barátnőm hitt minden szavában... Szerinte ilyen létezik. Lebeszélhetetlen :D
2012. jún. 3. 23:42
 18/18 anonim ***** válasza:
nah az ilyenek miat nem lépnek velünk kapcsoladba az úfók :D
2015. jún. 28. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!