Szellem a barátomék házában?
Én el tudom képzelni, nálunk is vannak időnként fura dolgok.
Pont ma éjjel is volt... Kimentem a konyhába megetetni a pici babámat. Bementünk már, hogy megnézzem be van-e takarva a nagyobb gyerkőc. Erre vmi "megindult" nagy zajjal a konyhában. Gondoltam biztos a macska rendezkedik, de ott volt mellettem ő is.
Kimentem, megnéztem, és az edényszárítóról ugrott be egy doboz a mosogatóba, de úgy, hogy az magától egyszerűen nem csúszhatott bele. Jó voltam fizikából!
De volt olyan is, hogy egy merőkanál "ugrott" le szintén a konyhában a falra szerelt kampóról, úgy, hogy a kampó a helyén maradt.
Olyan is volt, hogy éjjel arra ébredtem fel, hogy ég a lámpa a wc-ben.
Szoktam én is árnyakat látni a szemem sarkából, de azt eddig betudtam a fáradtságnak.
Időnként eltűnnek apró tárgyak a helyükről, és máshonnan kerülnek elő. A gyerek nem pakolhatta el, mert magas polcot nem ér el például.
Viszont néha a gyerek is beszélget (!) vkivel tök egyedül a szobájában, és a macska is figyel, mindketten ugyanoda néznek. Állítólag ők azok, akik látják is a szellemeket.
Nekem csak a hátam borsódzik most is, ahogy írom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!