Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek milyen természet...

Szerintetek milyen természet feletti lények élnek a Földön?

Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 16:18
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Nincsenek természetfeletti lények. Teremtő energiái vannak Földnek semmi plusz. és az élet ami valóság
2012. máj. 11. 12:30
 22/41 anonim ***** válasza:
egyébként nagyon örülök az összes válaszoló -válaszának végre nincs benne babonaság se szélhámosság, mint ahogy manapság egyre jobban terjednek sajnos
2012. máj. 11. 12:32
 23/41 anonim válasza:
71%
Én az nem tudom, hogy milyen, de szerintem van, mert nem véletlenül volt tavaly nyáron a Balcsi EGY BIZONYOS pontján UFO-riasztás, és én azt nem tudom elképzelni, hogy a végtelen Univerzumban CSAK a Földön lenne élet...
2012. máj. 11. 19:50
 24/41 anonim ***** válasza:
65%

23/23 válaszolo Az UFO fantazmagória az nem számít természetfeletti lények jelenlétének a természetfeletti az a szellemi lények históriái-- ami persze szintén kitaláció.

Az persze nem jelenti azt hogy az univerzumban csak a Földön lenne élet. Csak hát amit eddig valamennyire belátható" távolságra van-- ami szintén relatív, azon nem feltételeztek életet a tudósok.

De meggyőződésem hogy az is lehet több száz vagy ezer bolygón létezhet élet a végtelenül hatalmas univerzumban.

Hisz ha egy bolygó olyan elemekből tömörült amely valamilyen minőségű életre alkalmas, és megfelelő távolságban van egy Naphoz hasonló tűzgömbtől" és az a bolygó életre kelt energetikailag a belsejében, akkor azon élet keletkezhetett-- jó lehet sokkal öregebbek is mint amilyen itt a Földön.

A távolság áthidalása és a megfelelő fejlettség és persze technika kellene ahhoz hogy a távolságokat áthidalhassák ha léteznek. Akkor is azt gondolom sok ezer vagy még több időbe tellene, hisz sok bolygó távolságot kellene átugrani újra meg újra és ehhez ismételten egy másik bolygót elfoglalni berendezkedni a tovább jutás feltételeihez és ismét átugrani a Teret a következő bolyra. Miközben generációk váltanák egymást az idő végtelen nagysága miatt.

Ha az ember egyszer eljutna arra a fejlettségre, mert jelenleg csak sertepertélünk saját bolygónk körül és ezt is csak 11/2 millió év alatt voltunk képesek elérni--- akkor el kell gondolkodni azon mikor lesz az amikor valóban eljutunk minimum 50 fényévnyi távolságra?

2012. máj. 12. 00:42
 25/41 anonim ***** válasza:
46%

Természetfeletti lényekhez még hozzátenném kérdező.

Tudod az embernek van valami belső hatodik érzése, megérzése erről a témáról ami bizonyos értelemben érthető. Amikor azt mondod; Én vagyok, létezem az nem egyszerűen annyit jelent hogy élsz, hanem sokkal több annál azt érzi az ember hogy valami pluszt hordoz önmagában valamit ami mindenek feletti és ezért az életét is a létezését is végtelenként fogja fel, ami soha nem fog megszűnni. S teljesen kiakad megdöbben amikor ennek ellenkezőjével szembesül a mások" halálával-- s okokat keres arra mert önmaga megsemmisülését nem tudja elfogadni azt tartja minden ember amig fiatal és erős-- a halál MÁSOKÉRT van-- NEKEM semmiközöm hozzá és hogy ebben megerősítse magát elkezd spekulálni, vagy keresgélni, odafigyelni mindenre amig bele nem botlik olyan tényekre amiből beleérez az élet a természet rejtett titkaiba.

S ez mindig jelen volt és a titkok apánkénti feltárását igyekezett megmagyarázni--- igy születtek a hitvilágok majd a vallások hatalmas meséi amelyek tulajdonképpen az emberi tudatnak egy-egy fogódzkodó a félelmei ellen.

Ahhoz hogy az ember mindent megérthessen és az amit megfogalmaz a végén, hogy igaz is legyen, sokkal fejlettebbnek kell lennie technikailag, tudomány terén mert nem elég feltételezni, bizonyítani is kell hogy igaz legyen valóban.

Itt vannak a fogalmak amit már alkotott az emberi elme egyrészt jól más részt kitaláció.

Az ISTEN és Emberi Lélek fogalom -- az igaz.A halhatatlanság elérésének lehetősége szintén igaz, ha valaki végig élte azt, ami számára megadatott és eggyé vált az isteni energiával.

Viszont a mennyországa, alvilág és pokol és angyalok meg ördög, a kóborló vagy kísértő szellemek az csupán kitaláció.

Tudod kérdező előfordul nagyon ritkán több száz évenként Ha! hogy valaki különleges képességgel születik. Olyan képességgel amit jobb elhallgatni-- mert a tudós világ és a politika együtt ilyen esetben nem az embert nézné, hanem a maga hatalmi érdekeit-- s olykor az emberi képesség képes meghaladni még a mai kor technikáját is.

Valamikor is születhettek ilyen különleges képességekkel DE az akkori tudás kevés volt hozzá, hogy megérthessék mi az amit megtapasztaltak", miképp" tapasztalhatták meg és bizony nem értették igy fantáziával kerekre formálták és ha el is mesélték, vagy máglyán, kereszten, karon végezték vagy a vallások megmagyarázták kiszínezték mindig a kor szájíze szerint és vallási dogmák lettek belőle fantázia dúsak, félelmet keltők, vagy épp ígérgető szövegekkel.-- csak 1% ban volt ami igaz volt és 99% ban pedig nem igaz.

2012. máj. 12. 01:13
 26/41 anonim ***** válasza:
0%
Mivel politikust már írtak, ezért én ezósokat írnám. Természetfeletti butaság.
2012. máj. 13. 12:25
 27/41 nagyontamas ***** válasza:
0%
Szerintem Grespik Lászó az: kicsi, zöldeket beszél, dülledt szeme van, és a Szíriuszról jött.
2012. máj. 13. 13:35
 28/41 sagi2 válasza:
66%
A csillámf*szlámát kihagytátok...
2012. máj. 13. 17:44
 29/41 Kopcsó Andor válasza:
29%
Az általunk érzékelhető (ürteleszkópok,stb.)világok számának alsó határa 100 milliárd x 100 milliárd x 100 milliárd, amely a Világmindenségnek 4-5 %-át teszi ki. Az álatalunk nem érzékelhető dimenziók (vallásokban szférák) a maradék 94-95 %, amelyben létező lények élnek, és vannak olyan érintkezési pontok, ahol van átjáró a Mi Világunk és a Más világok között, de a Mi Világunkban is szinte fel sem fogható nagyságrendben másféle értelmes lények is(általunk pl. Atlantiszi tipusnak is mondottak) élnek, a Földön eddig 57 féle idegen Humanoidot regisztráltak. Bármely Világban is éljenek, ezek is a Természet Lényei, amelyek között lehetnek a Humanoid értékrend szerint Jók és Gonoszok! Az életnek számtalan megnyílvánulása létezik, pl. az Égitestek is Élnek, csak ez egy másfajta életnek a megnyílvánulása, mint pl. az Elefánt herezacskóján élősködö bolha heréjén élő Vírus is azt hiszi, hogy Ő az egyetlen értelmes élőlény a Világon, mert nem lát túl a Bolga heréjén! Az Ő Istenének Vírus ábrázata van, mert a saját képére teremtette, ezen Mi Emberek jót nevetünk, közben a Mi Istenünknek is Ember ábrázatot adunk, mert, hogy a saját képére "teremtett" minket! Az Isten pedig a valóságban olyan Erő, amely a Szeretetével (mint erővel, Isteni energiával)tölti ki azt s hatalmas Teret, amely az egymástól nagy távolságra lévő pl. Protont, Neutront, Elekront pontokat (másolatban az Égitesteket)összetartja, ezért nem esnek szét, de az (anyagi) energia világában soha sem ölt és öltött testet, csak egy fejlettebb Világból tudatával segítőket küldhet pl az Emberiségnek is, ezek a 600-700 évenként ide született Próféták! A tudatos élőlény 3-as tagozódásban él, (Test, Szellem, és Lélek,) a test maga az anyagi (energia) megnyílvánulás, a Lélek maga az Isteni (energia)erő, a Szellem pedig a kettőt összekötő váz-kapocs, amely a Mi tudatunkban a halálunk után is tovább élhet, kivetítési formában meg is jelenhet, de testet nem tud ölteni csak ujra születés esetén és más személy megtestesülésében! Ha még is kapcsolódna a Mi Világunkhoz, (pl zörgés, tárgyak elmozdítása, stb.)az a Mi teremtő tudatunk által generált és létrehozott ERŐ, amelyet Mi teremtünk meg a tudatalatti gondolatainkkal úgy, hogy az eszünk-agyunk azt nem is képes Ember mivoltunkban érzékelni!
2012. máj. 14. 10:02
 30/41 anonim válasza:
52%
Andor, adjál már nekem is abból, amit fogyasztottál.
2012. máj. 14. 10:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!