Mi lehet ez? (bőv lent)
Sziasztok!
Egyik este arra ébredek hogy lejjebb süllyedt az ágyam mintha valaki ráült volna.felkeltem nemvolt ott senki.
Aztán kimegyek a konyhába inni egy pohár vizet és a polcról sorba leesik 5pohár.
Utána pedig számítógépezek és hirtelen ilyen sikítozós frekvenciát befog a hangfalam.Mik lehetnek ezek már rendőrséget is hívtam de hülyének néztek segítsetek lécci mert senki nem hisz nekem:(
A hiedelmekkel ellentétben a szellemek nem igazán képesek konkrétan tárgyakat mozgatni, de az elektronikus eszközöket valóban tudják manipulálni. Viszont kivételes esetek vannak olyankor, ha nagyon nagy az odatévedt lélek energiája (nagyon dühös, vagy pánikérzete van). Általában ők eltévedt lelkek, akik maguk sem tudják, hogy kerülnek oda. Vannak átjárók, ahol "közlekednek", de néha kieshetnek ezekből (azt nem tudom hogyan).
Azt javaslom - feltéve, ha nem kamuzol -, hogy várj pár napot és, ha még mindig tapasztalsz ilyesmit, kérj segítséget. Ha van spiritiszta ismerősöd, aki képes elküldeni őket, akkor vele. Nagy lóvéért önjelölt szelleműzőket ne hívj, csak átvernek, akkor inkább szenteltesd meg egy pappal a házat (4-5 rongy).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!