Lehetséges hogy szellem?
Figyelt kérdés
a barátnőmnél aludtam és már elötte mesélt arról hogy fél otthon aludni mert éjszakánkánt az elöszobából női beszélgetést lehet hallani meg sinkongatást és hogy többször is volt hogy egy férfi benézett a reluxán keresztül a szobába és amikor kiment eltünt..ott aludtam náluk és a barátnőm már este fele eléggé furcsa volt és azt mondta h a kislámpa az égve marad...fent voltunk még beszélgettünk és egy sikolyt hallottunk az előszobából, mivel én eléggé ijedős vagyok nem mertem ki menni abarátnőm meg oda súgta nekem hogy ez mindennapos és ott vannak a kertjük végébe a sinek és utána meg csak erdő van ugyhogy nagyon beparáztam de amikor megláttam a férfit hogy néz a világos barna szemével az ablakon keresztülazt hittem megalok , ugyanugy volt beszélgetés is és minden amit mesélt nekem korábban a barátnőm..szellemek? és ha igen hogyan lehet őket ki űzni onnan?2012. ápr. 29. 12:13
11/14 anonim válasza:
Szellemek lehettek, ez valószínű.
12/14 anonim válasza:
nem kell fosni, elméletileg férfi vagy benned is ott van az ősember csak elő kell hoznod magadból.
13/14 anonim válasza:
Utolsónak: honnan veszed, hogy férfi? A lányoknak is van barátnőjük, csak nem járnak velük, hanem "haverkodnak", amolyan BFF.
14/14 A kérdező kommentje:
csaj vagyok:DDDD
2012. ápr. 30. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!