Mit szólnátok ha találkoznátok egy vérfarkassal, boszival, vámpírral, vagy szellemmel?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 14. 21:47
11/18 anonim válasza:
Mondanám neki: "Mi van g.eci farsangolsz?"
12/18 anonim válasza:
Vámpír szellem nekem is volt ;) szartam fôleg a szellemnél öreg nénisen nézett ki
13/18 anonim válasza:
szellemet már láttam, nem is egyet, de egyéb ilyen lényeket még nem... egyedül a szellemekben hiszek, h igenis vannak. csak nem mindenki hallja-látja-érzékeli őket... én viszont különösen. de szerintem nekem az ESP-m is közrejátszhatott ebben... nemtudom mi az oka, h szellemek jöttek laksomra, azzal a szöveggel, h: ,,segíts.! meghaltam.!,,-minden esetre át kellett léptetnem őket arra a bizonyos helyre odafenn, ami sikeres volt 3 hét alatt. ( a gyengébbek kedvéért az ESP nem egy betegség, hanem egy képesség, hetedik érzék, teljes nevén Extrasensory perception.)
14/18 A kérdező kommentje:
tő kisközép?
2012. ápr. 19. 21:34
15/18 anonim válasza:
Utolsó válaszoló.
Te voltál Melinda Gordon 2? :DD
16/18 anonim válasza:
én boszorkány vagyok nagyapám szelleme kísért Szellemeket érzek és hallok de sajna nem látom őket megijedtem az első pár alkalomnál de mára már túltettem magam ezen...
17/18 anonim válasza:
ha rossz szándékúak azt mondanám hogy -ne báncs kérlek itt az ebéd pénzem és az ebédem is!
ha jó szándékúak -ezt de kafa csináljunk együtt egy fotót de úgy hogy látszon hogy te nem ember.
18/18 anonim válasza:
Megküldeném egy tűzgolyóval, esetleg só, vagy jégbálvánnyá változtatnám. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!