Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hallottatok már a kopasz...

Hallottatok már a kopasz kutya legendájáról? Miről szól ez pontosan?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 21:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem erről a vérszomj című film jut eszembe... abban van hasonló nagy dög:D vérfarkas szerűség...
2012. ápr. 14. 19:28
 12/18 A kérdező kommentje:
Mondom én hogy igaz... vérszomj... szerintem muszáj hogy ez igaz legyen! Ki találna ki ilyen baromságot???
2012. ápr. 14. 20:11
 13/18 anonim ***** válasza:
Minden második ember az Ezó témakörben.
2012. ápr. 14. 20:31
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
köszi, jót nevettem a válaszokon (főleg a pedigre-sen):D
2012. ápr. 14. 21:36
 15/18 anonim válasza:

Ez a kutyatest és vért szív és kopasz ez a Chupacabra-t juttatja eszembe ... Amiről azt gondolták,mítikus lény, de aztán találtak valami tetemet és inkább valami farkas féle ... de nem az embereket bántja és nem megy be a zárt házba. Amúgy a Kopasz kutya valóban egy Deák Bill film :D

Meg egy Hobo dal is ... egyébként meg nekem még a hot dog jut róla eszembe :D

Nem kell félni ilyesmitől!

2012. ápr. 14. 22:38
 16/18 anonim válasza:
2012. ápr. 14. 22:40
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
én láttam!! őszíntén!10 évesen amikor a nagynénimékhez mentünk a családommal, és még jött egy család, ott volt egy velem egykorú lány akivel nagyon jóban vagyunk azóta is!...de nem ez a lényeg, hanem az hogy ezzel a lánnyal (Hannával) kimentünk az első kertbe játszani, már sötét volt, kb. fél 8 lehetett és az egyik autó mögött láttunk valami álló, vicsorgó kutya alakot elsurranni, először azt hittük kutya, de nem mert állt, de kissé görnyedten...nagyon megijedtünk...azt hiszem telihold volt...de nem biztos!!de nem jött be a házba! ez a kopsz kutya lehetett?
2012. ápr. 15. 12:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem, az én voltam betépve :D
2012. ápr. 15. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!