Asztrál lények?
Ja és még valami-- idős korban is kiléphet a lélek, én kiléptem pár éve-- a kilépés megtörtént ahogy szerettem volna és oda is mentem ahova akartam, de még nem láttam jól mindent amikor huss.. és visszatért a testembe. Akkorát dobbant a szívem, hogy majd kiugrott a mellkasomból-- ehhez tudni kell előtte 1-11/2 évvel volt infarktusom és ritmus zavar maradt vissza. Tehát olyan sok km ről a lélek érzékelte, hogy nem dobban a szívem egy percig majd nem!
Vagy is azért nem lép ki valószínűleg a lelked, mert nem vagy egészséges! A lélek jobban ismeri a testét mint Te magad! Nekem csak azért tette meg, mert ismerem a módszert. Ismerős, rokon, komoly beteghez csaltam.
Látod Hagenti? sok ezerszer léptem ki és soha se holt lelkekbe se asztrál lényekbe nem botlottam--
De annál inkább! A teremtő Erő Jelenésébe, majd az isteni szellemi ERŐ jelenésébe-- ezért is hagytam abba 50 éves koromban, mert a Szellemi isten energia figyelmeztetett; vigyázz a lelked erejére, vigyázz mert még szükséged lesz az erejére-ne gyógyíts másokat nem szabad!
De minden kalandom és tanulságát a blogban elmesélem igaz van benne sok kritika is és öngyógyitó tanácsok.
Ajánlom a kérdező figyelmébe a következő könyvet: Dr. Bruce Goldberg: Asztrálutazók kézikönyve, Dimenziók átlépése, mester fokon. Ebből a könyvből mindent megtudsz, amire szükséged van és ami érdekel eme témában.
Mami nevű kommentelőnek üzenem: A lélek energiáit használni és lélekkel kilépni, asztrális testtel kilépni, két nagyon különböző tevékenységi kör.
Dr. Bruce Goldberg: Asztrálutazók kézikönyve, Dimenziók átlépése, mester fokon."
Azért mert egy jól hangzó idegen nevű írta, az nem jelenti azt hogy igaz.
A másik "asztrál test és lélek nem ugyan az" ezt írtad
Nem létezik az életben asztrál test külön-- csak két lélek energia rendszer van- aminek köszönhetően élő, tudattal rendelkezik ez a biológiai sejt kupac a test.
asztrál test egy keletről összeszedett turmixnak a része ezo duma, sóder.
keress rá erre a a fejezetekre egyenként, beírva a keresőbe-- ez két blogból van
87.f. Evolució és fejlődés. Mondd csak picinyem....
60.f. Szeretet, szerelem, barátság, és elmúlás...
19. f. A két csodálatos lelkünk.
Na persze én csak magyar vagyok, de tudod többet ismerek az emberi testről és lélekről életről, halálról és az utána következő létről, mint amiről ez a mester" sóderol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!