Mi a véleményetek a cottingley-i tündérekről?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 6. 11:02
1/11 anonim válasza:
Ekkora ember nincsen. Szerintem Reptoidok voltak.
3/11 anonim válasza:
ezek nem igaziak.már akkor is tudtak fényképeket retusálni
5/11 anonim válasza:
Ezekről már kiderült, hogy fake. Egyébként mindenki máshogy képzeli el a tündéreket. Pl. ahol én élek egyáltalán nem kedves szárnyas lények, hanem gonoszak és hezitálás nélkül megölnek bárkit.
6/11 anonim válasza:
Ezeket nem retusálták. A tündéreket valószínűleg papírból vágták ki.
7/11 anonim válasza:
Úgy értem, hogy ezek nem emberi tündérek voltak, hanem reptoidok.
8/11 anonim válasza:
Ezeket egy mesekönyvből másolták ki. De tényleg.hogy is van ez c. Könyvben megtalálom
9/11 anonim válasza:
Ez már régi csel. Egy könyvben olvastam, hogy azóta a már felnőtt gyerekek bevallották, hogy egy meséskönyvből vágták ki őket, aztán szépen pózolgattak velük és beadták, hogy igazi tündérek voltak.
10/11 anonim válasza:
Nekem két olyan könyvem is van, ahol szó van erről. Mikor megöregedett a két kislány, bevallották, hogy csak trükk volt. Ha jól emlékszem vizes lett a ruhájuk, vagy valami ilyesmi és nem akartak kikapni otthon, szóval kitaláltak egy ilyet, hogy eltereljék a szüleik figyelmét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!