Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » MI történ? ( a többi lent)?

MI történ? ( a többi lent)?

Figyelt kérdés
22 éves férfi vagyok és az történt velem hogy , hajnal felkeltem kimentem a szobából és véletlenül nekimentem a egy vázának és hirtelen felkeltem az ágyamba azt hittem ezt álmottam de amikor reggel lementem a lépcsőn ott volt a széttört váza és este még semmi baja sem volt kérlek írjatok mert nem birok aludni !!! ja és szingli vagyok úgy , hogy csak egyedül lakom a házamban !!!

2012. ápr. 8. 20:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én nem értelek ._.

azta részt h tudod hogy kimentél és leverted a vázát és utáána h kerülsz az ágyba??

vagymost te ezt álmodtad és közbe meg megis történt??

2012. ápr. 9. 00:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem kell rögtön szellemre gondolni. Amúgy is, egy idős asszony mit akarna tőled? Akkor fogd rá, ha minden eshetőséget kizártál.
2012. ápr. 9. 09:02
 13/15 anonim válasza:
Alvajártál. Ismerek olyat, aki szintén járt hasonlóan.
2012. ápr. 10. 11:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is voltam már kint félig kómásan WC-n. Reggel nem voltam benne biztos, hogy voltam-e kint. Ha közben levertem volna valamit, akkor nem arra gondoltam volna, hogy valami paranormális történt, hanem megbizonyosodtam volna róla, hogy ezekszerint tényleg voltam kint.
2012. ápr. 24. 15:49
 15/15 anonim ***** válasza:
xD Alvajárás. a tesóm is tud olyat xD aztán nem emlékszik semmire, pedig levert két poharat.
2012. máj. 18. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!