Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » MI történ? ( a többi lent)?

MI történ? ( a többi lent)?

Figyelt kérdés
22 éves férfi vagyok és az történt velem hogy , hajnal felkeltem kimentem a szobából és véletlenül nekimentem a egy vázának és hirtelen felkeltem az ágyamba azt hittem ezt álmottam de amikor reggel lementem a lépcsőn ott volt a széttört váza és este még semmi baja sem volt kérlek írjatok mert nem birok aludni !!! ja és szingli vagyok úgy , hogy csak egyedül lakom a házamban !!!

2012. ápr. 8. 20:20
1 2
 1/15 anonim válasza:
Érdekes ez engem is érdekelne,hogy mi történhetett.
2012. ápr. 8. 20:48
 2/15 anonim válasza:
88%
Talán testen kívüli élmény fizikai megvalósulása!
2012. ápr. 8. 20:51
 3/15 anonim ***** válasza:
nincsen háziállatod ami leverhette?
2012. ápr. 8. 20:51
 4/15 A kérdező kommentje:

nincs álitolag a házban meghalt egy néni de 20 évvel

ezelőtt lehet , hogy ő szorakozik :(

2012. ápr. 8. 21:01
 5/15 anonim ***** válasza:
15%
miből gondolod, hogy én nem a szellem vagyok aki bosszant téged? :O
2012. ápr. 8. 21:13
 6/15 anonim ***** válasza:
Lehet hogy álmodban mászkáltál a lakásban és csak akkor tértél teljesen magadhoz amikor már ágyban voltál,így olyan mintha csak álmodtad volna,pedig megtörtént,ne gondolj természetfeletti dolgokra,most gondolom már körül néztél a neten,hogy mással is volt-e ilyen,találtál egy csomó rémtörténetet,amivel bemagyarázod magadnak,hogy szellemek vannak a házban,nálunk a lakás olyan volt mint egy szellemtanya,féltem is rendesen,de mindenre találtam magyarázatot,amire nem találtam még arra meg fogok :D nyugodtan aludj el,nem fog semmi baj történni :)
2012. ápr. 8. 21:17
 7/15 A kérdező kommentje:
BIZTOS , HOGY NEM VOLTAM ALVA JÁRÓ MIVEL A LÉPCSŐN ÉBREN IS OVATOSAN MEGYEK LE ÉS SZINTE NAPONTA ESEK LE RÓLA ÉS ILYENKOR LILA LESZ A LÁBA ÉS CSUKOT SZEMMEL ÁÁ NEM HISZEM DE AZÉR KÖSZI
2012. ápr. 8. 21:23
 8/15 anonim ***** válasza:
34%
Fiacskám én vagyok Rzsika néni, tudod aki húsz éve halt meg a házadban, mikor probáltam egy kis vizet adni annak a szegény virágnak véletlenul lelöktem a vázát, de ugye nem haragszol, sajnálom ha megijesztettelek xD
2012. ápr. 8. 21:44
 9/15 anonim ***** válasza:
76%

Meglepődnél, hogy egy alvajárónak milyen finomak az érzékei. Ezt nem lehet, tudományosan megmagyarázni, de aki alvajár az olyan helyeken is teljes biztonsággal tud mozogni, ahol ébren nem merne.

Szóval ne úgy képzeld el az alvajárást, mintha valaki csukott szemmel lődörögne :D

2012. ápr. 8. 22:58
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
biza...volt aki a hazteton maszkalt almaban, olyankor nem szabad felebreszteni mer konnyen leeshet ha nem ebreszted fel siman lemaszik, nekem volt egy unokatestverem aki alvajaro volt, minden ejjel a kerbol szedtek ossze aztan mar annyira feltettek, hogy lefekveskor razartak az ajtot..de hiaba mer kimaszott az ablakon, aztan azt is lezartak kovetkezo ejjel meg annyira rancigalta a kilincset hogy letorte, a batyam meg almaban egy olyan eross szonyeget szakitott ossze hogy ebren lehetetlen volt...azt almodta, hogy vinnie kell egy labtorlot az utlevelosztalyra:)) (masnap kellett menjen igazibol utlevelet csinalni) szoval sose tudod mire vagy kepes almodban:))
2012. ápr. 8. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!