Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehetséges-e, hogy a Föld...

Lehetséges-e, hogy a Föld "szuperelitje", a leggazdagabbak és legbefolyásosabbak egy emberi erőforrásokat rabló idegen életformához tartoznak?

Figyelt kérdés
A valódi döntéshozókról és az emberiség sorsát valóban a kezükben tartókról és formálókról beszélek.
2012. márc. 31. 21:07
1 2
 11/17 Napkiraly ***** válasza:
olvass utána az illuminátusoknak :)
2012. márc. 31. 23:33
 12/17 A kérdező kommentje:

A vámpíristenek szimbiózisban élnek az emberiséggel már nagyon régóta.

Ezek a dolgok napjainkban kezdenek napvilágot látni.

Mindegyik nagy vallásnak egy sötét, belső, okkult magja van.

Két-arcúak, Janus-arcúak.

Van egy arcuk kifelé és van egy arcuk befelé.

2012. ápr. 1. 00:13
 13/17 anonim ***** válasza:
Visszatérve az eredeti kérdéshez én is gondolkoztam ezen. Abszolút de lehetségesnek találom. Hisz elméletileg annó fejlődésünk kezdetén, célzott génmanipuláción mentünk keresztül. Hybridek vagyunk, ők alkottak minket. Mint ahogy mink a 2 fejű disznó klónt vagy akármelyik más lényt a laborban, csak ők ezt magasabb szinten illetve, hozzáértően űzik. (ám ez csak egy lehetséges eshetőség ne hordjatok le érte :D )
2012. ápr. 1. 08:42
 14/17 A kérdező kommentje:

Előttem szóló! Én is hasonlóan látom az eseményeket.

Nekem gyanús ez a mai "szent grálosdi", lehetséges, hogy valamilyen szintű "eljövetelben" lesz részünk.

Pontosabban: valódi uraink (isteneink) előbújnak, felfedik magukat.

Valószínűleg ezért kondicionálják a széles embertömegeket már évszázadok óta erre a "kinyilatkoztatott szentírásokon" keresztül.

( EL-jövetel vagy esetleg FEL-jövetel ... nem mindegy)

A magukat vallásosnak mondó emberek meg vannak róla győződve, hogy a "jó oldalon" állnak... de vajon így van-e?

Számomra tragikusan és drámaian kifosztottnak tűnik az emberiség egésze,

megdöbbentő látnom, hogy milyen "alacsony hatásfokon működünk".

(mint emberiség)

A bolygó javai egyszerűen eltűnnek.... mindenki azt képzeli, hogy a másik ország állampolgárainál vannak az erőforrások, valós (!) javak.

De nem. Valahová eltűnik, látszólag felszívódik.

Szerintem a szabadkőművességben sem negatív minden, valószínűleg sok "jó és hasznos" impulzust elindítottak, de egy idő után mindíg közbeléptek a "ragadozók" és az egészből egy értelmetlen gyilkolás lett.

Számomra a New York-i Szabadság Szobor is azt fejezi ki, hogy az emberiségnek fel kellene magát szabadítania az idegen elnyomás alól.

2012. ápr. 1. 22:11
 15/17 A kérdező kommentje:

Mint "üveggyöngyöt" a bennszülöttek, megkapjuk a technikát (internet, hálózati alapú számítógépes eszközök) és közben a valós javaink egyszerűen felszívódnak.

Megkapjuk "üveggyöngyként" "Jézus Krisztust", a Bibliát, a "Szeretetet", a számítás-technikát és a végén mindannyian egy matematikai alapú börtönben fogunk ülni, ahol egymást felügyeljük.

"Gesztenyefa lombja alatt,

eladtál s eladtalak."

De ki a Vevő? Ki a Tulajdonos?

2012. ápr. 1. 22:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát érdekes levezetés amiket írtál, van benne rejtély is igazság is, viszont sajnos nem lehetetlen, bár nem is biztos. Amúgy meg egyszer úgyis kiderül. Vagy egy jól ismert dátumnál vagy máskor. Csak nehogy úgy járjunk mint a dinoszauruszok, vagy Noé-ék, egyszerűen leradírozzák az olyan teremtményeket akik nem kívánatosak a számukra.
2012. ápr. 2. 08:59
 17/17 anonim ***** válasza:

Egy nagy büdös frászt Súr-- a szuper-gazdagok a világunk legnagyobb gazemberei. miért? olvasd el ezt a fejezetet a blogomból.70 éves koromra csak csak átlátom az emberi világunk visszásságait....

91.f.Miért olyan a világunk amilyen? Miért vagyunk olyanok amilyenek?

2012. ápr. 30. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!