Lehetséges-e, hogy a Föld "szuperelitje", a leggazdagabbak és legbefolyásosabbak egy emberi erőforrásokat rabló idegen életformához tartoznak?
A vámpíristenek szimbiózisban élnek az emberiséggel már nagyon régóta.
Ezek a dolgok napjainkban kezdenek napvilágot látni.
Mindegyik nagy vallásnak egy sötét, belső, okkult magja van.
Két-arcúak, Janus-arcúak.
Van egy arcuk kifelé és van egy arcuk befelé.
Előttem szóló! Én is hasonlóan látom az eseményeket.
Nekem gyanús ez a mai "szent grálosdi", lehetséges, hogy valamilyen szintű "eljövetelben" lesz részünk.
Pontosabban: valódi uraink (isteneink) előbújnak, felfedik magukat.
Valószínűleg ezért kondicionálják a széles embertömegeket már évszázadok óta erre a "kinyilatkoztatott szentírásokon" keresztül.
( EL-jövetel vagy esetleg FEL-jövetel ... nem mindegy)
A magukat vallásosnak mondó emberek meg vannak róla győződve, hogy a "jó oldalon" állnak... de vajon így van-e?
Számomra tragikusan és drámaian kifosztottnak tűnik az emberiség egésze,
megdöbbentő látnom, hogy milyen "alacsony hatásfokon működünk".
(mint emberiség)
A bolygó javai egyszerűen eltűnnek.... mindenki azt képzeli, hogy a másik ország állampolgárainál vannak az erőforrások, valós (!) javak.
De nem. Valahová eltűnik, látszólag felszívódik.
Szerintem a szabadkőművességben sem negatív minden, valószínűleg sok "jó és hasznos" impulzust elindítottak, de egy idő után mindíg közbeléptek a "ragadozók" és az egészből egy értelmetlen gyilkolás lett.
Számomra a New York-i Szabadság Szobor is azt fejezi ki, hogy az emberiségnek fel kellene magát szabadítania az idegen elnyomás alól.
Mint "üveggyöngyöt" a bennszülöttek, megkapjuk a technikát (internet, hálózati alapú számítógépes eszközök) és közben a valós javaink egyszerűen felszívódnak.
Megkapjuk "üveggyöngyként" "Jézus Krisztust", a Bibliát, a "Szeretetet", a számítás-technikát és a végén mindannyian egy matematikai alapú börtönben fogunk ülni, ahol egymást felügyeljük.
"Gesztenyefa lombja alatt,
eladtál s eladtalak."
De ki a Vevő? Ki a Tulajdonos?
Egy nagy büdös frászt Súr-- a szuper-gazdagok a világunk legnagyobb gazemberei. miért? olvasd el ezt a fejezetet a blogomból.70 éves koromra csak csak átlátom az emberi világunk visszásságait....
91.f.Miért olyan a világunk amilyen? Miért vagyunk olyanok amilyenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!