Fényőr jelenhet meg álomban és érezheted hogy ott van? Aki fényőr emberi alakban az írjon privát üzenetet;)
Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 14:53
1/12 anonim válasza:
Ez egy újabb marhaság? Mi az a fényőr?
2/12 anonim válasza:
én az vagyok!! na jó, de most komolyan, mi a fene az?
3/12 anonim válasza:
Vigyázz! Mostanában a reptoidok is gyakran adják ki magukat fényőrnek.
4/12 anonim válasza:
Igen/igen.
Ebből is látszik, hogy az érzéseidben nem mindig bízhatsz.
Azért ugye nem vagy olyan hülye, hogy azt hiszed: a valóságban is léteznek?
5/12 anonim válasza:
Bűbájos Boszorkák Leo-ja volt?:D
6/12 mustafa33 válasza:
Az vagyok na és? Igaz mostanában inkább cserélek és éjszakákat válalok. Akkor talán sötétőr vagyok. ☻
7/12 mustafa33 válasza:
Most is a sötétséget őrzöm. A fene megeszi, elfelejtették feltölteni az akus lámpát. Igaz telihold van és a kutyám jó.
8/12 anonim válasza:
A reptoidok kitalált lények, amelyeket mostanában szinte minden ezoterikus kérdéshez beírnak poénból.
9/12 anonim válasza:
Annyit azért megtanulhatnál, hogy a fényőrök ellenségei az árnyőrök. Akiknek amúgy teljesen korrekt fegyvereik vannak, úgyhogy kutya nélkül sem félnek a sötétben.
10/12 mustafa33 válasza:
A kutya az jár. Hallottál már Símurg-ról? Meg van nálam egy 2.5"os .357 magnum félköpenyes magokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!