Most komolyan léteznek vámpírok vérfarkasok ilyenek?
huhh... köszönöm a válaszokat:)
igen tudom hogy hülye kérdés de annyi ilyen hülyeségge tömik tele a fejünket az ilyebn sorozatok meg ilyen szarságok... hu már szinte én is majdnem elhitem:/ amugy szerintem sem léteznek
ne nézz tv-t, ne olvass semmi ilyenről
Amúgy most komolyan: nincsenek vámpírok és farkasemberek sem, csak ufo-k, de azok olyan 95%-ban
Hát nem tudom hogy mennyit segítek ezzel de én nem hiszek a vampírokban-.- Mert ez már nem koser,hogy az 'emberek'között még senki SEM látott egyetlen egy vámpírt,vérfarkast.Hát farkasok léteznek de NEM ugy,hogy emberből átváltoznak...van vérfarkas is amelyik esetleg(én ezt feltételezem),hogy nem a hust hanem a vért eszi vagy issza meg...szóval szerintem ezek mind misztikus lények régebb nem volt fejlett a tudomány ugyhogy ha meghalt valami vagy valaki igy kitalációk jöttek létre mint pl.a vámpír
Hát ez az én véleményem szóval én otthon nem tartók foghagymát az ágyam alatt:D Ne legyen para ezen a téren!!Mert ha lennének vampírok nembiztos,hogy én élnék és zoom-oljatok még itt vagyok virulva.Velem se lett semmi amikor este a vikkentházunknál kinyitottam az ablakot.Megtámadhatott volna egy vámpír vagy vérfarkas de NEM tette.Ugyhogy nem kell félni...Ez az én elméletem....
Léteznek mert a hold hatással van a vízre és
az ember nagy része víz. És nem minden vérfarkasra
igaz az hogy embert ölnek csak egy klánra. Amúgy 3 klán van.
régebb hülyeségnek tartottam ,de most valamiért kezdtem hinni..és ,hogy megtaláltam ezt méginkább hiszek bennük..nézd meg,szerintem érdemes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!