Mit tegyek ha szellem van a háznál? :O
Figyelt kérdés
bátyámék szilveszterkor hátul csináltak egy véletlenszerű képet, és ott volt két ember. egyiknek szarva volt, és Kossuthra hasonlított, a másik kopasz. és szilveszter után nyitottam volna meg a csapot, majdnem ott vagyokk és elindult magától, elfordult, és maxon engedte a vizet.
és a forrót.
2012. márc. 25. 18:43
1/14 A kérdező kommentje:
mit csináljak? :O
2012. márc. 25. 18:47
2/14 anonim 

válasza:

Mindegy látom a modik törölték a király válaszomat :D
3/14 A kérdező kommentje:
jaja xd
de ez nagyon fontos lenne!! Valaki segítsen!!
2012. márc. 25. 18:50
4/14 anonim 

válasza:

Szereltess gyerekzárat a csapra, azt Kossuth még nem ismerhette.
5/14 A kérdező kommentje:
xxxxxd
2012. márc. 25. 19:04
6/14 A kérdező kommentje:
de nekem valami rendes válasz kell ... :S
2012. márc. 25. 19:05
7/14 anonim 

válasza:

Figyelj, addig míg a két kép amit állítólak készítettek a haverjaid nincs fenn addig ne számíts komoly válaszra.
8/14 anonim 

válasza:

A háziallat jól jön mert rajtuk látszik ha szellem van ott, van háziallatod ?
9/14 Evele123 

válasza:

Keress fel egy spirituális mestert (pl. táltos, reiki 3b, őserő) és néi anyagi támogatásért cserébe átjuttatják a szellemet / szellemeket a fénybe.
Olvass utána a Bibliában, miért is lehetnek ott. Sok helyen jelen vannak, ha nekik való energiát találnak...
De korán van még jól megfogalmazni a mondanivalót...
Szia
10/14 anonim válasza:
Teee hallod nehogy átküld a másvilágra!!!hallod..Kossuth szellemével még sokat kaszálhatsz :PPP ='D MEGFOGSZ GAZDAGODNI!!!DE MIVEL ÉN ADTAM AZ ÖTLETET ENYÉM A NYERESÉG 50%-A!!!!!!MEGBESZÉLTÜK? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!