Bloody Mary. Hisztek benne? Kipróbáltátok már?
Az mi hogy hiszünk-e benne? Miért ne hinnénk? Nem kérdőjelezem én meg a létezését XD
Ittam már, és nekem nagyon ízlett, szeretem a paradicsomos dolgokat, nekem az egyik nagy kedvenc koktélom.
Első:Tudod mire gondoltam!!!
Haggyál már a hüyeségeiddel!!-.-"
Normális válasz kéne ha meg neked nincs akk en írj!
Utolsóelőtti:-Nem azért írtam.xD Hanem az ital miatt..te is tudod,hogy én arra gondoltam akit a tükörbe lehet megidézni!;]
Utolsó:Okés.xd Most nem tom valaki azt mondja megidéződött valaki azt h. nem!énis kipróbálom na..és akk eldőlik xd
Bloody Mary egy Mary Worthington nevű lány szelleme, aki 19 éves korában lett gyilkosság áldozata. A gyönyörű lány az indiai Fort Wayne-ben élt egyedül, amikor valaki betört lakásába, és brutálisan meggyilkolta; egy késsel kiszabta szemeit. Mary halála előtt még egy tükörre megpróbálta felírni és egy rendőrnek elmondani gyilkosa nevét, ám csak annak töredéke hangzott el: T-R-E. Az emberek a sebészként dolgozó Trevor Sampsonra gyanakodtak, tettét bizonyítani azonban sohasem tudták.
Mary szelleme azóta tükrökben kísért, és aki kimondja háromszor "Bloody Mary" nevét, ő megjelenik, és megbünteti az olyan embereket, akik gyilkosság titkát rejtegetik; kivájja a szemüket. A kísértet elpusztításának egyik módja a holttest hiányában, hogy szembetartanak vele egy tükröt, így tükörképét vádolva egy halálesetért, önmagát pusztítja el. (wiki)
Egyépként ne próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!