Attól kérdezem aki látja a szellemeket, hogy milyen alakjuk van és hogy lehet megtanulni ezt a képességet, a szellemlátást?
Figyelt kérdés
2012. márc. 23. 12:55
11/23 anonim válasza:
Az én kisfiam látja öket.próbáltam erröl leszoktatni,de eddig nem sikerült.azt mondták róla,h gyémántgyermek és örüljek,h ilyen képességei vannak.hát én egyáltalán nem örülök neki!
12/23 anonim válasza:
Ne haragudj meg, de a kisfiadat azért nem ártana megvizsgáltatni orvossal (biztos ami biztos). Nem mind gyémánt, ami fénylik!
13/23 anonim válasza:
Alapból minden gyerek látja a szellemeket, már mint 4 év alatt, aztán a fizikai világra összpontosított nevelés miatt "kinövi", becsukódik a homlokcsakra.
14/23 anonim válasza:
Ez attól függ,hogy ki hogyan képzeli.Sokan hisznek a mágikus dolgokban,azonban valaki ebben cseppet sem hisz.
15/23 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2012. márc. 25. 22:12
16/23 anonim válasza:
A barátnőim már láttak szellemeket és ők azt mondják, hogy néha fehér és néha fekete színűek.
Ugyan olyan formájúak, mint az emberek legtöbbszőr idős férfi alakjuk van.
17/23 anonim válasza:
Ehhe. A kérdés ugye az volt, hogy aki látja, meséljen róla. :)
Erre jön pár dilettáns, aztán okoskodik, hogy márpedig nincsenek szellemek.
No meg persze jönnek azok, akik szintén nem láttak de olvasták valahol, hogy mit kell látni. :)
Mindkét tábor jól megmondja, hogy mit kell erről gondolni és hinni. Mert "húhadeértenek" hozzá. :)
Engem is érdekel a válasz. Írjon olyan aki tényleg látott már. A többiek meg inkább hallgassanak. Az legalább tiszta.
18/23 anonim válasza:
Ilyen válasz, hogy látott valaki ne is várj!! azonnal jönnek a válaszok hogy az illető hülye, hazudik stb, tehát ilyen kérdést feltenni sem érdemes aki nem hazudna az sem fog írni, minek??? ki hiszi el?
19/23 anonim válasza:
Régen elég sűrűn előfordult, hogy láttam szellemeket. Most már csak ritkábban. Általában elég élesen látom őket, tehát teljesen olyan, mintha egy embert látnék. Érzésben más. Más energetikájuk van. De a ruhájuk mintázatától, az arcvonásukig mindent lehet látni. Ezen kívül persze előfordul, hogy csak az alakját látni, mintha csak sűrűbb anyag lenne. Beszélni is szoktak, vagy megszólítani... de ez sem sokban különbözik az emberi beszédtől. És amit filmekben is próbálnak bemutatni vagy mondják, tényleg sokkal hidegebb az idő, amikor megjelennek.
20/23 anonim válasza:
nos én látom meg tanulni csak az tudja akinek a szíve tiszta és jó szándéka van vele és pláne hogy NEM AKAR VELE VISSZA ÉLNI!!!!! és atol függ van amilyik alaktalan van amelyiknek csak a csontja látszik attol függ hogy és milyen körűlmények közt halhatoz meg !!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!