Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek vannak zombik?

Szerintetek vannak zombik?

Figyelt kérdés
2012. márc. 20. 16:37
1 2
 11/18 anonim válasza:
Én mondjuk elgondolkoztam azon, nem abban amiket a filmekben láttunk, hogy emberi húst eszik meg stb, hanem arra mondjuk rengeteg titkos kísérlet amit USA-ban,Oroszországban és még sok helyen végeznek embereken. Nem lehet hogy a vírusokat, amiket kifejlesztenek embereken tesztelik, de mivel az emberen való kísérlet tilos, ezért nem tudunk róluk.
2012. márc. 21. 15:41
 12/18 anonim ***** válasza:
Aztán kérdem én,hogyan jönnének vissza a halálból és zabálnának föl? Csökönyös vagy
2012. márc. 21. 16:01
 13/18 anonim ***** válasza:

Hát úgy lehetne zombit gyártani vagyis klasszikusan a halálból feléleszteni embert ha először is sikerülne a test és a fontos szervek bomlását meggátólni vagy lassítani nagyon kicsi ütembe és addig sikerülne beépíteni egy idégleines motort ami mozgásba tartja a testet és bizonyos feladatokra addig amíg a test végleg el nem használódik alkalmas lehet.

Nanatechnológia már így is nagyon affelé halad, hogy azzal akár a test belső szerveit is képesek legyünk megfiatalítani vagy helyreállítani és így pl meghosszabítani a test élethoszának alkalmasságát.

viszont az emberevő zombinak nem sok értelme lenne mert halál után nem igen lenne éhes sőt gondolkodni se tudna így valszeg ha mondjuk bekövetkezen az h a holtak felélednek csak bolyonganának össze-vissza.

akármilyen cselekvésre csak akkor képesek ha bevannak programozva vmire..ehhez meg vkinek uralnia kell.

2012. márc. 22. 06:56
 14/18 anonim ***** válasza:
Igen, bizonyítok pedig, hogy létezel. Egy agy halott kérdez ilyeneket.
2012. márc. 22. 08:42
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Ami meghal az nem mozog és kész(kivéve a még friss hulla, csak az idegek rángatják)
2012. márc. 25. 18:02
 16/18 anonim ***** válasza:

Olvastam a neten, hogy már van Zombi vírus! De nyugi nem olyan!!

Tünetek:

Reszketés

Púposodás

Állandó közelítés a tűz felé!

EZ NEM KAMU! Tényleg a neten olvastam!

2012. márc. 27. 15:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem, nem léteznek... de kár is fecsérelni az időm, éhes vagyok, azt hiszem rántott agy lesz a vacsi... ;)
2012. márc. 28. 20:18
 18/18 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 4. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!