Tudtok kísértetsztorikat, városi legendákat amik Budapest környékén "történtek"?
Egyszer mikor mentünk metróval Budapesten,keresztapám mesélte,hogy ő hallott egy olyat,hogy a csávó fejét levágta a metró,mert beesett a sínek közé,és rá 1-2 héttel egy nő aki éppen munkába ment volna,utazott a metrón,és az ablak mellett állt,meglátott egy embert aki neki csapódott a metró oldalának,(és mindenki felfigyelt a csattanásra)és nem volt az emberen fej.Hogy most ezt azért mondta hogy összeszarjam magam,vagy azért mert tényleg igaz,azt nem tudom,de emlékszem,hogy hónapokig nem néztem ki az ablakon a metróból mikor mentünk keresztapámmal.
UI:És keresztapám nem az a fajta viccelődős ember.
3. Köszönöm. Ilyesmikre gondoltam, mert az ország helyzete egyáltalán nem vicces, inkább szomorú, de úgy látszik a többség magasról lesz*rja ha így tud vele poénkodni.
Normális válaszokat kérnék!
Egyszer kocsival, ködben utaztunk Bp. felé,este, egy erős részen. Egyszer az út mentén megláttunk egy fehéren világító, grimaszoló emberi arcot, test nélkül a susnyásban. Elmentünk mellette, mindenki beszart, de visszafordultunk hogy megnézzük még egyszer. Hátha csak egy ember volt az az út szélén. Amúgy sem bírtunk gyorsan menni a köd miatt, de visszafelé még lassabban mentünk.
Nem találtunk senkit.
Az durva lehetett.
A kutas sztorit nem ismertem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!