"Jó" asztrológust vagy josnőt keresek Vecsés (Budapest) környékéről. Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Eléggé szkeptikus vagyok, de mégis hiszem, hogy lézezik valaki aki látja a sorsom. Budapestről tudtok valakit aki tényleg jó?2011. jún. 15. 22:48
1/9 anonim válasza:
Ha valóban szkeptikus vagy akkor miért hiszel ezekben a hülyeségekben?
2/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok "valóban" szkeptikus, de nem is hiszek "vakon". Te meg minek jársz erre, ha " hülyeségnek" nevezed . . .
2011. jún. 15. 23:47
3/9 anonim válasza:
Minek pénzt kidobni amikor ittvagyok én?
4/9 A kérdező kommentje:
:) Örülök, hogy itt vagy! És te mihez értesz?
2011. jún. 19. 11:06
7/9 anonim válasza:
nem budapesti és nem jósnő:::: [link]
8/9 anonim válasza:
Ez a jósnő Vecsési én voltam nála,nagyon jó,ajánlom :)
9/9 anonim válasza:
Kb 10evvel ezelott kaptam meg a telefonszamat. Sajnos eljutni nem tudtam hozza. Annyit mondhatok el rola, hogy Zsuzsa neninek hivjak, a fiavak el, egyedul neveli. Vecsesen laknak. Nagyon magas szinten muveli ezt a tevekenyseget. Ismeroseim, sorra ledobbentek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!