Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Igaz, hogy 2012-ben mindenkine...

Igaz, hogy 2012-ben mindenkinek kifejlődik a, , szuper képessége"?

Figyelt kérdés
Mármint arra gondolok, hogy 2012-ben valami furcsa, eddig még nem észlelt állapot következik be. Írjátok le azt is ki mit gondol ezekről a 2012-es dolgokról!
2012. márc. 17. 21:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a meglátásom hogy most megint felkaptak egy évszámot... Ígérgetnek egyesek olyasmit hogy csak a kiválasztottak élik túl, mert Isten csak őket választotta ki....meg vannak olyan ezosok akik azt mondják hogy ha nem éred el azt a bizonyos rezgésszintet, elpatkolsz.... Szerintem hülyeség a legtöbb ilyen rémisztgetés. Minden, ami a félelemre épít, és az egótól jön, az nem igaz! Ha valaki akar valami "furcsát" tapasztalni, annak saját magán kell dolgoznia és nem kívülről várni a "csodát"! Olyan meg nem létezik hogy mindenkinek pikk-pakk "szuper képességei" lesznek, ráadásul egy év alatt (már ha a szuper képességet angyalokkal, felemelkedett mesterekkel, Istennel való kommunikálásra és az auralátásra, energiával gyógyításra, stb, ilyenekre érted)! Minden ember más, és más az útjuk, másképp tanulnak, stb...így mindenkinek más idő kell ahhoz hogy elsajátítson valamit! Van akinek 1 hét míg tud az őrangyalával beszélgetni, van akinek 1 év. Szóval azok az emberek érzik a változást, akik kezdenek felébredni és magukban rendet tenni! Az emberiség együtt nem tud felébredni, mert mindenki máshol áll, más szinten! Így lehetetlenség egyszerre ugráncozni!

Nekem ez a véleményem.

2012. márc. 18. 14:21
 12/19 anonim ***** válasza:

Bettike!

17 évesen tényleg ilyen idióta vagy?

2012. márc. 18. 17:28
 13/19 anonim ***** válasza:
nekem régebben volt egy szuper képességem, bármit el tudtam felejteni, de elfelejtettem....
2012. márc. 18. 20:24
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

igen, ebben az évben fog kitörni a náthám és mindenkit letüsszentek...

Chuck Norris

2012. márc. 18. 22:32
 15/19 A kérdező kommentje:

xdd nyugi nm vagyok ilyen idiota! Max az osztalyom

akik ilyet terjesztenek! Szerintemis baromsag az egesz!

Csak beakartam nekik bizonyitani, hogy a tobbseg is hülyesegnek

találja az ilyen ,,pletykákat" köszönöm a kommenteket megmutatom nekik! Most vegre ők is látni fogják! :))

2012. márc. 19. 16:29
 16/19 anonim válasza:
KÁMEHÁME!!!!!!!!!!!!!!!
2012. márc. 19. 18:06
 17/19 Tibi010 ***** válasza:
It vagyok 2012 van átlagos gyerek vagyok 15 éves és semmi szüleimen sem látok ilyen jelenséget ugyhogy pfffff.
2012. márc. 27. 18:02
 18/19 anonim ***** válasza:
mindenesetre én szeretnék láthatatlanná válós képességet. megnézném a lányokat miközben szekszelnek igen. pépépeti
2012. ápr. 4. 16:10
 19/19 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Kérdező, nem tudom, mit értesz szuper képességek alatt, de én nagyon örülnék neki, ha nekem szuper képességeim fejlődnének ki egy év alatt.

Üdv: egy lány

2012. jún. 2. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!