Igaz, hogy 2012-ben mindenkinek kifejlődik a, , szuper képessége"?
Nekem az a meglátásom hogy most megint felkaptak egy évszámot... Ígérgetnek egyesek olyasmit hogy csak a kiválasztottak élik túl, mert Isten csak őket választotta ki....meg vannak olyan ezosok akik azt mondják hogy ha nem éred el azt a bizonyos rezgésszintet, elpatkolsz.... Szerintem hülyeség a legtöbb ilyen rémisztgetés. Minden, ami a félelemre épít, és az egótól jön, az nem igaz! Ha valaki akar valami "furcsát" tapasztalni, annak saját magán kell dolgoznia és nem kívülről várni a "csodát"! Olyan meg nem létezik hogy mindenkinek pikk-pakk "szuper képességei" lesznek, ráadásul egy év alatt (már ha a szuper képességet angyalokkal, felemelkedett mesterekkel, Istennel való kommunikálásra és az auralátásra, energiával gyógyításra, stb, ilyenekre érted)! Minden ember más, és más az útjuk, másképp tanulnak, stb...így mindenkinek más idő kell ahhoz hogy elsajátítson valamit! Van akinek 1 hét míg tud az őrangyalával beszélgetni, van akinek 1 év. Szóval azok az emberek érzik a változást, akik kezdenek felébredni és magukban rendet tenni! Az emberiség együtt nem tud felébredni, mert mindenki máshol áll, más szinten! Így lehetetlenség egyszerre ugráncozni!
Nekem ez a véleményem.
Bettike!
17 évesen tényleg ilyen idióta vagy?
igen, ebben az évben fog kitörni a náthám és mindenkit letüsszentek...
Chuck Norris
xdd nyugi nm vagyok ilyen idiota! Max az osztalyom
akik ilyet terjesztenek! Szerintemis baromsag az egesz!
Csak beakartam nekik bizonyitani, hogy a tobbseg is hülyesegnek
találja az ilyen ,,pletykákat" köszönöm a kommenteket megmutatom nekik! Most vegre ők is látni fogják! :))
Sziasztok!
Kérdező, nem tudom, mit értesz szuper képességek alatt, de én nagyon örülnék neki, ha nekem szuper képességeim fejlődnének ki egy év alatt.
Üdv: egy lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!