Szerintetek ez igaz?
Olvastam egy kérdést hogy szerintetek léteznek vámpírok?
És egy válaszoló azt kommentelte hogy:,,Kedves kérdező! A kérdés igencsak jó: és itt vagyok én, az élő példa. Időről időre kijön rajtam a vérköd: ilyenkor a normális ételek ízét nem érzem rendesen, és ég a torkom. A szemfogam kissé megnyúlik, és néha sajnos történik egy-két baleset, főleg, ha váratlanul tör rám az ösztön. Ilyenkor jobb, ha nincs mellettem ember... Sajnos nem tudok felelni a testi épségéért.
Több betegségem is van: napallergia, a szemem túlérzékeny, így állandóan napszemcsit hordok. A klánom azonban mind ezekkel a gondokkal küzd, és hidd el nekem, nem olyan vészes, ha egyszer ebbe születtél bele... És ami azt illeti, az etetőink-olyan emberek, akik vért adnak el nekünk pénzért-általában egészen finomak. Csak annyit ajánlhatok: ne találkozz velem egy sötét sikátorban!" igaz lehet amit mond?
Szerintem ezt te válaszoltad valakinek és annyira tetszik ,hogy fel akarod menedzselni !!
Nagyon Ócska!!!
,,tegnap 20:32"
tévedsz ez esetben nem én raktam ki ezt a kérdést csak nem tudom hogy ennyire hülye vagy szórakozik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!