Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek ez igaz?

Szerintetek ez igaz?

Figyelt kérdés

Olvastam egy kérdést hogy szerintetek léteznek vámpírok?

És egy válaszoló azt kommentelte hogy:,,Kedves kérdező! A kérdés igencsak jó: és itt vagyok én, az élő példa. Időről időre kijön rajtam a vérköd: ilyenkor a normális ételek ízét nem érzem rendesen, és ég a torkom. A szemfogam kissé megnyúlik, és néha sajnos történik egy-két baleset, főleg, ha váratlanul tör rám az ösztön. Ilyenkor jobb, ha nincs mellettem ember... Sajnos nem tudok felelni a testi épségéért.

Több betegségem is van: napallergia, a szemem túlérzékeny, így állandóan napszemcsit hordok. A klánom azonban mind ezekkel a gondokkal küzd, és hidd el nekem, nem olyan vészes, ha egyszer ebbe születtél bele... És ami azt illeti, az etetőink-olyan emberek, akik vért adnak el nekünk pénzért-általában egészen finomak. Csak annyit ajánlhatok: ne találkozz velem egy sötét sikátorban!" igaz lehet amit mond?

2012. márc. 12. 19:53
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Vagy csak szívatja a népet mint a többi? :DD
2012. márc. 12. 19:54
 2/11 anonim ***** válasza:
Vagy csak hülye, mint a reptoidosok.
2012. márc. 12. 19:59
 3/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt te válaszoltad valakinek és annyira tetszik ,hogy fel akarod menedzselni !!

Nagyon Ócska!!!

2012. márc. 12. 20:32
 4/11 anonim ***** válasza:
Napszemcsi...de cukcsi :)
2012. márc. 12. 20:36
 5/11 anonim ***** válasza:
Én is bármikor azt hazudhatnám, hogy teliholdanként vérfarkassá változom és embereket eszek, le merném fogadni rögtön elhinék nekem jópáran így látatlanban is. Szerintem ez az illető is valami twighlight-on nevelkedett feltűnésmániás személy.
2012. márc. 12. 21:39
 6/11 yossarian44 ***** válasza:
Én meg teliholkor a falloszrémmé változok, és másfél méteres hímtagommal riogatom a falusiakat...
2012. márc. 13. 00:59
 7/11 anonim ***** válasza:
Már megint becsempészett valaki 1 net bookot az elmeosztályra:)))
2012. márc. 13. 08:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen, egészen hihető, hogy egy vámpír a gyk-on lóg. De ha esetleg rájössz, hogyan lehet nekik vért eladni, szólj, mert egy kis pénz nekem se ártana. :)
2012. márc. 13. 09:05
 9/11 A kérdező kommentje:

,,tegnap 20:32"

tévedsz ez esetben nem én raktam ki ezt a kérdést csak nem tudom hogy ennyire hülye vagy szórakozik.

2012. márc. 13. 13:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Amúgy meg így jobban belegondolva miért is ne írhatná ki egy vámpír magáról hogy vámpír, hisz ha nézed a kommenteket senki sem hiszi el úgy sem, így nem fog lelepleződni. Szóval akár. Mikor született ez a komment? Az esti órákban? :D Amúgy meg még azért érdekes, mert ha egyszer kapnak vért, miért járkálnak sikátorokba vadászgatni? Ez egy kicsit sántít.
2012. márc. 13. 16:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!