Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek érdemes egyedül,...

Szerintetek érdemes egyedül, otthon szellemet idézni (pl Boody Mary-t megidézni)? Ti hisztek Bloody Mary-ban? Vagy ez csak egy hülyeség?

Figyelt kérdés
Csak azért, mert érdekel a szellemvilág, az ezoterika, a spiritualitás... (Egyébként 15 éves vagyok, nem tudom, jó-e hogy ilyen fiatalon érdekelnek a szellemek)

2012. febr. 26. 14:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Figyu!Ha megidézed Bloody Maryt,halott vagy,de egy módon nem.Vegyél a kezedbe egy tükröt,és azt tartsd a tükör felé,de csak akkor amikor támadni akar,és magát öli meg.Ez szerintem hatékony.De Bloody Mary koktél is,de létezett,ő egy angol mit tudom én már mi volt,aki kínozta az embereket.De figyelmeztetlek!Ne idézd meg,az lesz a legjobb.Remélem segítettem!Sok sikert!
2012. ápr. 29. 10:09
 22/24 anonim ***** válasza:
89%
Én csak azt tudom, hogy ha péntek 13-án hajnalban 2:22-kor beállsz a tükör elé kezedben egy gyertyával, és elüvöltöd magad hogy BLOODY MARY, akkor meg tudod idézni anyádat, aki elküld a francba.
2012. máj. 18. 19:16
 23/24 anonim ***** válasza:

huszonegyedik, elég egyértelmű, hogy fingod sincs, ki volt Bloody Mary.

Stuart Maria, Erzsébet királynő (nem a mostani, az első) unokatestvére, akit Erzsébet börtönbe záratott, majd amikor a nő onnét a spanyol királlyal levelezve próbálta letaszítani Erzsébetet a trónról, lefejeztette. A lefejezés véres. A háború, amelyet a spanyolok és az angolok között próbált kirobbantani, szintén véres lett volna. Ezért hívják Bloody Marynek. Nem kínzott senkit. Politikus volt. De tudom én, a szadista elmebeteg angol nő szelleme izgalmasabban hangzik.

Ja, kérdező, ha 15 éves vagy, már tanultad ezt töriből, nem?

2012. aug. 6. 12:22
 24/24 anonim válasza:
0:00-kor mond bele a tükörbe hogy bloody mary 3x és megjelenik mögötted az anyukád és elküld aludni.Én már kipróbáltam és ez történt:D
2014. dec. 6. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.