Mit akarhatott?

Figyelt kérdés

Éjjel felébredtem, mert szomjas voltam. Amikor lesétáltam a konyhába a hálószobától (ami az emeleten van) hangokat hallottam, mintha valaki matatna. Amikor felmentem nem volt ott senki. Mikor visszafeküdtem olyan érzésem lett mintha figyelt volna valaki. Hirtelen megfordultam és az ajtónál állt egy 5-6 éves kisgyerek. Viszonylag duci volt, pufi kabát volt rajta, nagyon gonoszul vigyorgott, és a szemei nem látszódtak. Amint megláttam nem bírtam megmozdulni. Láttam őt kb 10 mp-ig, aztán eltűnt. Megpróbáltam újra elaludni, de a karomon éreztem, hogy valaki szándékosan oda fújt nagy mennyiségű levegőt.

Mit csináljak, hogy ne jelenjen meg újra? Miért jött ide?

2012. febr. 26. 11:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nos feltárom egy titkom, volt egyszer egy ilyen. "Felébredtem" és ott állt egy ilyesztő figura, olyan Rémálom az elm utcában féle. A reakcióm a következő volt: felültem és behúztam neki egy nagyot, ill. csak akartam mert a kezem át ment rajta pislogtam és eltűnt. Fordultam már ezzel psicho-hoz meg minden, és rájöttem, hogy a hibás a tegnap esti horrorfilm volt (Nem az említett figura filmje :P) és én megelégszem ezzel. :D
2012. máj. 18. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!