Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van bármiféle hiteles bizonyít...

Van bármiféle hiteles bizonyíték a szellemek létezésére?

Figyelt kérdés
Aki tud, az mondjon párat, vagy linkelje ide.

2012. febr. 21. 19:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Rosszat linkeltél :D
2012. febr. 21. 23:26
 12/18 anonim ***** válasza:
Rengeteg személyes beszámoló van. Persze valamiért a kamera előtt lámpalázasak...vajon miért?:)
2012. febr. 22. 09:20
 13/18 anonim ***** válasza:

Sajnos hiteles nincs.

A sok szenzáció hajhász miatt nincs érdemleges kutatás ez ügyben.

2012. febr. 22. 09:41
 14/18 anonim ***** válasza:
Aki nem kis 12 éves szinten álló butuska, attól kérdezem: egyáltalán mi is az a szellem? Mit értünk ezalatt? És hogyan függhetnek össze a szellemjelenségekkel? Fontos definiálni az alapokat, mert különben nem is beszélünk semmiről, és értelmetlen hadova az egész.
2012. febr. 22. 10:01
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
#12: Mindenki fél... Nagyon könnyű hülyét csinálni valakiből, csak annyi kell, hogy ha tudod, hogy úgyis látott már szellemet, akkor csinálsz neki egy "szellemjárta házat", amiben természetesen nincs szellem. A megerősítési torzítás miatt ő meg könnyen megijedhet. Ugyanakkor az első, vagyis eredeti élményéről sosem fogod tudni bebizonyítani, hogy az megrendezett körülmények között történt vagy hallucinált vagy igazi szellemet látott. Ha vki rendszeresen lát szellemeket, felmerül a betegség és a csalás gyanúja és innentől az az ember nem hiteles. Mért nem állnak tömegesen kamera elé azok, akiknek egyszeri élményük volt? Talán mert nincs semmi bizonyítékuk. Én egyszer láttam gömbvillámot, de annyira meglepődtem és gyorsan eltűnt, hogy nem is jutott eszembe, hogy valahogy dokumentálnom kéne, nem is tudtam volna. Azt se tudtam, mi az, az elmondásom alapján mondta valaki, hogy gömbvillám lehetett. A harmadik meg ufót lát. Vannak ilyen sztorik. Persze még ezeket is lehet, hogy egyesek felvágásból mondják, mintha ettől különlegesek lennének és igazából nem volt ilyen élményük. Az is lehet, hogy normál légköri jelenségek ezek. A csillagokban is alakzatokat vélnek felfedezni sokan. 8-as voltam
2012. febr. 22. 10:19
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerinted ha lenne rá bizonyíték, akkor arról nem tudnánk?

Persze, megcáfolni joga van bárkinek az igazságot.

Evolúciót is sokan cáfolják, mégis létezik. De jó a kérdésed, mindig azt kell bizonyítani, hogy mi van, nem azt, hogy mi nincs.

2012. ápr. 17. 16:52
 17/18 anonim válasza:
Én nem igen hiszek a szellemekben, bár már megerősödik bennem a hit, bár én egyet sem láttam. És azért keresgélek ilyet a neten, mert tudni akarom, hogy most mi van...
2013. szept. 23. 16:05
 18/18 anonim ***** válasza:

Kirlián effektus, olvass utána. mellesleg már nem lesz több kérdésed, ha te is át fogsz élni ilyesmi dolgokat, magyarán, hogy kapcsolatba fogsz lépni egy szellemmel. én is léptem már velük kapcsolatba, de nehogy azt higgye bárki is, hogy én most leültem azt beszéltem vele, hanem üzentek nekem álmomban.

Magyarán annyit szeretnék elmondani neked, hogy akkor találsz szerintem tökéletes bizonyítékot a szellemek létezésére, hogy ha már találkoztál egyel.

(nem, nincs semmilyen mentális betegségem)

2014. jún. 3. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!