Mónih kérdése:
Ha választhatnátok, bármilyen természet feletti lény közül, amivé válnátok, mi lenne?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a vámpírra,a vérfarkasra,az angyalra,a sötét angyalra...szóval ilyesmikre!:D
Normális válaszokat..Legyetek szívesek!
2012. febr. 19. 22:15
21/40 A kérdező kommentje:
20. Válaszoló...Akkor mi halálos ellenségek vagyunk..
2012. febr. 20. 15:30
22/40 anonim válasza:
Tudom hogy hangzik, de én tényleg komolyan gondoltam :)
Néprajz szakon végeztem, már kitárgyaltuk ezt a kérdést anno a csoporttársaimmal, végig mentünk a nálunk és környékünkön lévő hiedelemlényeken pro és kontra (mármint hogy ki mi akar lenni és miért), nekem ez a kettő volt akkor is a nyerő.
Akit érdekel a téma:
(Magyar Néprajz VII. kötete, azon belül a Természetfeletti lények c. fejezet az, amit belinkeltem)
A rézfaszú bagoly amúgy egy pszeudomitikus lény :)
23/40 A kérdező kommentje:
Értem,de engem mint becses vámpírt..idegileg megölnek a vérfarkasok...meg amúgyis megtennék ...
2012. febr. 20. 17:49
24/40 anonim válasza:
Semmi gond, nem én akarok vérfarkas lenni :)Mi békésen megférnénk egymás mellett. Tudod, élni és élni hagyni :)
25/40 A kérdező kommentje:
Tudom :DD
Meghaltam már egy ideje amúgy :P
2012. febr. 20. 18:03
26/40 anonim válasza:
Hibrid (verfarkas es vampir egyben)
27/40 anonim válasza:
Én az X-Men-ből Wolverine lennék.
28/40 anonim válasza:
Kérdező, a vámpírok és a vérfarkasok nem ellenségek.
29/40 A kérdező kommentje:
Te tudod.:D
2012. febr. 21. 15:54
30/40 SlenderMan -okos- válasza:
Mivel én csak egy szegény, magányos gyerek evő slanderman vagyok azt szeretném bárcsak egy vidám, sok barátot birtokló slanderman lehetnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!