Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Végig mered nézni? Igaz, hogy...

Végig mered nézni? Igaz, hogy el jön érted Slenderman?

Figyelt kérdés

Egy nagyon izgalmas szórakozást kínálok a kedves olvasónak és egyben a kérdés is erre vonatkozik. Biztosan ismered a kör c. filmet, amiben van egy felvétel aminek a megnézése után eljön érte egy látező természetfeletti lény, nos ez állítólag valójában is így van.

Külföldi fórumokon írtak sokat erről. Van egy természetfeletti lény vagy jelenség, amit megtaláltak az egyiptomi hieroglifákon és a középkórban is, és hasonlatos a boszorkányokhoz, ugyanis gyerekeket öl vagy raból el. Alakváltoztató és van rendőrségi telefon is amikor éppen megölt valakit és persze napló feljegyzés is.

A lényeg az, hogy van egy videó sorozat amit ha megnézel, akkor kiderűl hogy létezik-e, ugyanis megjelenik az álmaidban és eljön érted.

A bevezető magyar nyelvű oldal [link]

Bevezető video http://www.youtube.com/watch?v=xm6PGh2fvTg

http://www.youtube.com/watch?v=ysgQ9spsphk

Egy kis kedvcsináló. Izgalmas a video, amit már önnmagában is éredemes megnézni. Ha szórakozásra vágysz és nem vagy ijedős és van vér a pucádban akkor nézd meg és meséld el milyen volt, kérek visszajelzést is hogy élsz-e még, úgy pár nap múlva.

http://www.youtube.com/user/MarbleHornets Ezen a csatornán lévő videókat kelene egyesével végignézni. Jó szórakozást.

2012. febr. 18. 19:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/107 anonim válasza:
5%
Én megnéztem barátommal tegnap este és semmi!!!
2012. febr. 21. 14:27
 32/107 SlenderMan -okos- ***** válasza:
20%
27-es válaszoló! Még jó hogy nem segíthetsz! Már nagyon éhes vagyok ( két órája kaptam be utoljára egy 3 éves kislányt de ő tényleg nagyon kicsi volt) így neked keresned kell egy másik "nagy hitűt". Sajnálom, remélem megbocsátasz elv társ! :P
2012. febr. 21. 20:13
 33/107 anonim ***** válasza:
43%
32 válaszolóból 1 jelzett vissza hogy jól van,...akkor a többit elvitte Slenderman. Nos ez jó arány.
2012. febr. 22. 20:20
 34/107 anonim ***** válasza:
94%
Megnéztem, de csak a badacsonyi görényember szaladgált az udvaron, a Slenderman nem jött.
2012. febr. 22. 21:10
 35/107 Mónih ***** válasza:
78%
Biztonságban érzem magam,remélem...Nem tévesen:D
2012. febr. 22. 21:47
 36/107 anonim ***** válasza:
86%

Na mostmár volt időm, mindet végignézni rendesen. Az első videó amolyan összefoglaló, hogy mit tudunk, nem rossz. A másodikban nem sok új van maga a melléktörténet elég gagyi. Ja épp a slenderman elöl menekül, de volt ideje videót vágni, felrakni a youtubera és persze tök nyugodt hanggal kommentálni. Mert, ha vki menekül nem ilyan a hangja csak ha már belenyugodott a sorsába, de akkor mindk menekül. A videónapló elég jónak nevezhető átvágás, egészen tetszett.

A két hangfelvétel két videóban érdekes, valószínűleg az elsőre nagyobb az esély, hogy igaz, mivel lehet, hogy a csávónak csak szimplán vmi hallucinogén elmebetegsége volt.

A rendőri kihallgatós szerintem kamu, mégpedig a következők miatt amit egy rendőr ismerősöm mondott:

1989 már kamerával is fel voltak szerelve a kihallgatószobák

lőfegyvert nem vihetnek be a kihallgatásra

lövések után nem lehet hallani a töltényhüvelyek hangját, illetve szerinte ez 9mmnél nagyobb kaliberű lövés volt, valószínűleg forgótáras pisztolyból ami szerint nem találhatták meg a töltényhüvelyeket

Elég sok ehhez hasonló történetet ismerek, de szerintem ez eddig a legjobb. Valószínűleg a slenderman nem létezik, de ha mégis akkor nem tudni mi alapján választja áldozatait.

2012. febr. 23. 16:41
 37/107 anonim ***** válasza:
75%
Az nem kihallgatás volt, hanem telefonbeszélgetés és akkor vitte el a gyereket a Slenderman, még mondja is hogy minden sötét. K*ra félreértetted az egészet :d
2012. febr. 23. 18:54
 38/107 anonim ***** válasza:
71%
Akkor is Freddy Krueger a kiraly.
2012. febr. 23. 19:00
 39/107 anonim ***** válasza:
55%

Még telefonál is, ha elviszi a gyereket, de aranyoooos. :)

Nem lehet, hogy a pedomaci tette? :D

2012. febr. 23. 20:48
 40/107 anonim ***** válasza:
20%
Idióta ! Az a család volt.
2012. febr. 23. 20:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!