Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van élet a halál után?

Van élet a halál után?

Figyelt kérdés
Nektek mi a véleményetek erről? Hova kerülünk,miután meghalunk? Találkozunk a szeretteinkkel? Vagy az egész csak egy pozitiv megerősités azért, hogy megnyugtassuk magunkat , hogy a kedves családtag jó helyen van?
2012. febr. 17. 14:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Biztos hogy van valami, hogy pontosan mi...... De nem a veletlen muve az a sok szellemjelenseg vilag szerte......
2012. febr. 18. 09:15
 12/19 anonim ***** válasza:
tegnapi kérdésed után, este letőltöttük a Beszélgetés Istennel, és megmentőm a fény című filmeket.A két film igaz történet alapján íródott, hát elgondolkodtató. Nézd meg szerintem nagyon jó filmek.
2012. febr. 18. 09:25
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek ,aki válaszolt! Utolsó, neked különösen köszi, mert már láttam azt a filmet, csak a címét nem tudtam de már rég óta kerestem! :)
2012. febr. 19. 19:06
 14/19 anonim válasza:

én a reinkarnációban hiszek.

elég komplex módon: Isten, Allah, a teremtő nevezd akárhogy ahogy szeretnéd a saját képére teremtett minket... egy apró darab vagyunk belőle.

és szerintem a léleknek nem létezik tér és idő. mi van ha csak egy lélek van ami végigutazik minden életutat és mindenki életét végigéli aztán visszatér a teremtőhöz, ezért mindentudó a teremtő, mert a léleknek nincs tér és idő.

és ezért van hogy mind összeköttetésben vagyunk. ezért működik ez az agykontrollos dolog. ezért van az, hogy megérezünk dolgokat a másikkal kapcsolatban. mindenki mindenkivel összeköttetésben áll.

nah szóval elég nehéz így szavakba önteni, de én valami ilyesmiben hiszek.

az álmaim, a "látomásaim" vagy mik, amikor mintha mások életét látnám villanásszerű rövid mozgóképekben, a halál utáni élményem erre az elképzelésre vitt...

2012. febr. 20. 22:37
 15/19 anonim válasza:
Azt mondják, hogy van, én hiszek benne, de majd megtudjuk, ha meghalunk. :)
2012. febr. 24. 08:25
 16/19 anonim ***** válasza:

Szerintem életünk előtt is éltünk és ha meghalunk akkor is élni fogunk csak egy másik világon. És mi arról nem fogunk tudni hogy meghaltunk, mert mi azt fogjuk érezni hogy tovább élünk.

28/N

2012. márc. 4. 16:37
 17/19 anonim ***** válasza:

valami biztos van... annak sok értelme nem lenne h élünk kb 60-70-80 évet átlagosan, meghalunk azt vége...

szerintem valami teremtő van biblia szerint ügye isten aki megteremtette a világunkat az ördög, lucifer, kaszás akárminek lehet hívni na ő meg irtja az emberiséget de a lelket nem tudja megölni csak fogva tartja a pokolba és a mi imádkozásunkal adunk erőt isten követeinek azaz a mennyek seregének melynek vezetője isten egyszülött fia csak majd akkor lesznek problémák mikor kihal a társadalmunk hívő része ekkor lesz világ vége maják szerint 2012 de valószínű ők tévettek

2012. márc. 9. 19:44
 18/19 anonim válasza:
Sógorom 2011-ben szenvedett autóbalesetet.4 hónapig feküdt kómában.Mi beszéltünk hozzá, az orvosok is azt mondták, használni fog.Miután felébredt a kómából, zavart volt a tudata.Néha tiszta, néha nem tudta ki ő.Mára, 8 hónap elteltével kitisztult, önmaga lett és érdekes dolgokat mesélt.Például visszamondta, hogy mivel biztattuk, mikor kómában volt: ,,Meg fogsz gyógyulni!" ,,Minden rendben lesz..." -stimmel, szó szerint.Ideges volt, hogy hall minket és nem tud szólni, nem mozdul a teste.Nagy fehér fényt látott /a kórházban kb a 2-3. nap körül/.Nem alagút volt.A fény végén három családtagja hívta, köztük voltam én is.Ő futott, gyorsan futott, de alig közelített, ettől elkeseredett...:( Gondoljuk ez akkor lehetett, mikor csalogattuk vissza, hogy várjuk.Útközben a fény felé találkozott nagypapájával, akit szerettünk és tiszteltünk, de már 7 éve nincs velünk.Ő megnyugtatta: ,,Nagyon szeretlek kisfiam, de igyekezz, mert anyukádék nagyon várnak..." Szó szerint így írta le a találkozást.Még egy érdekesség: a baleset helyszínén rohammentőbe tették, stabilizálták úgy 30 percig.Rögtön eszméletlen volt.Ennek ellenére leírta a környezetet, mikor már a mentőben volt!!!!!!Ki hol állt, mit csináltunk, kik voltak ott...Gondoltam megosztom veletek ezt a történetet, hogy olvassatok igazat is, ne csak sok kamu szöveget!Én már mindenben hiszek!
2012. júl. 23. 22:36
 19/19 anonim válasza:
hát ez sztem csak vallás kérdése:)
2012. aug. 19. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!