Van élet a halál után?
én a reinkarnációban hiszek.
elég komplex módon: Isten, Allah, a teremtő nevezd akárhogy ahogy szeretnéd a saját képére teremtett minket... egy apró darab vagyunk belőle.
és szerintem a léleknek nem létezik tér és idő. mi van ha csak egy lélek van ami végigutazik minden életutat és mindenki életét végigéli aztán visszatér a teremtőhöz, ezért mindentudó a teremtő, mert a léleknek nincs tér és idő.
és ezért van hogy mind összeköttetésben vagyunk. ezért működik ez az agykontrollos dolog. ezért van az, hogy megérezünk dolgokat a másikkal kapcsolatban. mindenki mindenkivel összeköttetésben áll.
nah szóval elég nehéz így szavakba önteni, de én valami ilyesmiben hiszek.
az álmaim, a "látomásaim" vagy mik, amikor mintha mások életét látnám villanásszerű rövid mozgóképekben, a halál utáni élményem erre az elképzelésre vitt...
Szerintem életünk előtt is éltünk és ha meghalunk akkor is élni fogunk csak egy másik világon. És mi arról nem fogunk tudni hogy meghaltunk, mert mi azt fogjuk érezni hogy tovább élünk.
28/N
valami biztos van... annak sok értelme nem lenne h élünk kb 60-70-80 évet átlagosan, meghalunk azt vége...
szerintem valami teremtő van biblia szerint ügye isten aki megteremtette a világunkat az ördög, lucifer, kaszás akárminek lehet hívni na ő meg irtja az emberiséget de a lelket nem tudja megölni csak fogva tartja a pokolba és a mi imádkozásunkal adunk erőt isten követeinek azaz a mennyek seregének melynek vezetője isten egyszülött fia csak majd akkor lesznek problémák mikor kihal a társadalmunk hívő része ekkor lesz világ vége maják szerint 2012 de valószínű ők tévettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!