Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Az Újpesti szellemtelepről...

Az Újpesti szellemtelepről mit tudtok?

Figyelt kérdés
Él esetleg valaki ott?

2012. febr. 14. 16:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

jó kis hely...

örültem amíg ott éltem

2012. febr. 14. 20:32
 12/14 anonim ***** válasza:

9: "Én már tapasztaltam náluk fura dolgokat pl.: estefelé a kisszoba levegője elkezd hűlni"

Ez lakótelepi lakás, ez Kőbánya-alsón is előfordulhat. Nem lehet hogy vacak a szigetelés?

" és a parketta furcsa hangokat ad ki, éppen mintha valaki járkálna rajta."

Át kellene parkettázni vagy egérfogót kirakni.

"Az nagynéném is ebben a lakásban lakott és az unokanővérem is ott nőtt fel, a lánya pedig szinte születésétől ott lakik. A nagynéném valami rejtélyes módon halt meg amire azóta sincs magyarázat. Az unokanővérem rákban halt meg és most a családjának kell szembenézni ezzel az iszonyatos betegséggel."

Két szomszédom is a kezdetektől fogva itt lakik és semmi bajuk, jó egészségben élnek. Betegségek, családi halmozódásban rák még Mucsarögöcse-alsón is előfordulhat.

2012. febr. 14. 23:42
 13/14 anonim ***** válasza:
itt élek énis.Eddíg nem tapasztaltam semmi furát..
2012. febr. 15. 22:14
 14/14 anonim ***** válasza:

A nagynénémnek szinte egyik napról a másikra megváltozott az arca és mintha teljesen kicserélték volna. Valahogy más ember lett. Majd néhány hónap múlva meghalt, csak azt nem tudták megállapítani mitől.

A földszinten laknak.

Fényjelenségeket nem láttam.

2012. febr. 25. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!