Az Újpesti szellemtelepről mit tudtok?
Figyelt kérdés
Él esetleg valaki ott?2012. febr. 14. 16:15
2/14 A kérdező kommentje:
Igazak amiket mondanak a helyről? Tapasztaltál furcsa dolgokat?
2012. febr. 14. 16:33
3/14 anonim válasza:
Semmit. Azon kívül hogy a faxom tele a felelőtlen kutyásokkal akik a járdán is otthagyják a kutyus termékét és a játszóteret iszonyat bénán újították fel, ez egy átlagos lakótelep. Még viszonylag normális és nem balhés.
4/14 A kérdező kommentje:
akkor nincs alapja a szellemtelep legendájának?
2012. febr. 14. 16:44
6/14 A kérdező kommentje:
és mástól se hallottál furcsa dolgokról?
2012. febr. 14. 16:47
7/14 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ki mit tapasztalt ott, de én semmit... Esténként elég gyakran megyek pl. a teszkóba, onnan le is lehet sétálni, jöttem már haza hajnali 3-kor is, de soha semmi...
9/14 anonim válasza:
Az unokanővérem családja ott lakik. Én már tapasztaltam náluk fura dolgokat pl.: estefelé a kisszoba levegője elkezd hűlni és a parketta furcsa hangokat ad ki, éppen mintha valaki járkálna rajta.Mostanában nem voltam náluk, de estefelé valahogy mindig olyan furcsa rossz érzés fogott el náluk.
Az nagynéném is ebben a lakásban lakott és az unokanővérem is ott nőtt fel, a lánya pedig szinte születésétől ott lakik. A nagynéném valami rejtélyes módon halt meg amire azóta sincs magyarázat. Az unokanővérem rákban halt meg és most a családjának kell szembenézni ezzel az iszonyatos betegséggel.
10/14 A kérdező kommentje:
utolsó: a nagynénéd hogyan halt meg? Ja, és hányadik emeleten van? Fényeket nem láttál?
2012. febr. 14. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!