Valami volt ott . De mi?
Figyelt kérdés
Egyzer a barátnőm lehívott a falunkban lévő patakhoz . Tele volt halott állatokkal. Egy kis " erdőn " keresztül akartumk elmenni a papámhoz . Kicsit megálltunk , és akkor valami csörtetni kezdett felénk . Nem láttam . de a hangjából ítélve 4 lábon futott . Furcsa hangot adott ki. Mi lehetett az ?? :(2012. febr. 7. 12:18
21/30 anonim válasza:
Nem lesz rögtön igaz, de nagyobb lesz a valóság alapja :)
22/30 anonim válasza:
Medve? Angliaban pl nehagy parduc is el az erdokben, hazikedvencek voltak aztan ki tudja miert a tulaj elengedte oket amikor mar nem kellettek.
23/30 anonim válasza:
21-es ezt a baromságot honnan veszed? Akkor mittomén a Harry Potter is igaz mert van róla könyv meg film?
24/30 anonim válasza:
Gyerekek, se nem róka, se nem nyúl, hanem komámasszony meg egy úr! :)
www.youtube.com/watch?v=jcZQvEa5wXY
25/30 Szafica válasza:
6-os válaszoló : "ugyan abban az erdőben bicajoztam és a fákon ugrált valami négylábú nagy lény"
26/30 anonim válasza:
Szafica!
Azaz valami hasonlót látott máskor, de nem biztos, hogy azt, amire rákérdezett :)
(tudom, magyarázom a bizonyítványom :))
27/30 anonim válasza:
Kérdező most már bevallhatod,hogy kamu a kérdés:)
28/30 anonim válasza:
A 4 lábból és a fákon ugrálásból talán(kis valószinűséggel)
mosómedve vagy valami nyestféle lehetett.Azok mik húsevők.
Tudom hogy a mosómedve nem él szabadon itt,de lehet,hogy megszökött valahonnan.
29/30 anonim válasza:
Ha nem láttatok semmit,akkor ez egy élő állat lehetett.
30/30 anonim válasza:
Szerintem mint mondtad ott sok állat meghalt és lehet valami emlős haldoklott lehet valami fertőző volt ott de ne gondolj egyből a szellemre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!