Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Vajon léteznek vámpírok?

Zsanzsorzs kérdése:

Vajon léteznek vámpírok?

Figyelt kérdés
Komolyan gondoltam és sok-sok kommentet várok :)
2012. febr. 4. 11:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Nem hiszem el ezek az emberek szabadon járnak kelnek köztünk...

:D

2012. márc. 4. 19:20
 22/28 yossarian44 ***** válasza:
Ugye? Inkább a vámpírok mászkálnának köztünk ugyanígy, ezek helyett... :D
2012. márc. 4. 19:42
 23/28 anonim ***** válasza:

yossarian44

STN -nál vagy STN-nél. Döntsétek el, ha tudjátok, kinél.

Ne a szemednek higgy és ne a külső érzékeidnek higgy!

2012. márc. 4. 23:56
 24/28 VampireBeta válasza:

Kedves kérdező! A kérdés igencsak jó: és itt vagyok én, az élő példa. Időről időre kijön rajtam a vérköd: ilyenkor a normális ételek ízét nem érzem rendesen, és ég a torkom. A szemfogam kissé megnyúlik, és néha sajnos történik egy-két baleset, főleg, ha váratlanul tör rám az ösztön. Ilyenkor jobb, ha nincs mellettem ember... Sajnos nem tudok felelni a testi épségéért.

Több betegségem is van: napallergia, a szemem túlérzékeny, így állandóan napszemcsit hordok. A klánom azonban mind ezekkel a gondokkal küzd, és hidd el nekem, nem olyan vészes, ha egyszer ebbe születtél bele... És ami azt illeti, az etetőink-olyan emberek, akik vért adnak el nekünk pénzért-általában egészen finomak. Csak annyit ajánlhatok: ne találkozz velem egy sötét sikátorban!

2012. márc. 5. 19:18
 25/28 yossarian44 ***** válasza:

"Ne a szemednek higgy és ne a külső érzékeidnek higgy!"

Az a baj, hogy az ún. belső érzékek lényegesen szubjektívebbek, mint a külsők, ezért teljesen megbízhatatlanok.

2012. márc. 5. 20:22
 26/28 anonim ***** válasza:
Léteznek vámpírok.De csak akkor fogsz egyel is találkozni,ha Ő akarja.Másképpen nem..
2012. márc. 15. 20:20
 27/28 anonim válasza:
Az egész legenda tulajdonképpen a haláltól való félelmünkből ered, ezért vannak legendák szellemkről, zombikról, stb. Például a "primtívebb" helyeken még régen, ha történt valami különös haláleset és az egyik korábbi halottnál a szája körül (ami természetes folyamat) vért találtak, azt hitték hogy vámpír és máris ment a karó a szívbe.
2012. márc. 16. 18:17
 28/28 anonim válasza:

8-as!

Az általad leírt 2. betegség a porfíria és nem öregkorban jön elő, hanem aki így születik, az már újszülöttkorától kezdve lesz beteg.

2012. máj. 8. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!