Ja, utolsó vagyok. Ahhoz hogy jól tudjon működni a dolog, egy kicsivel kevesebb agresszió nem árt :)
2012. febr. 4. 13:50
13/20 anonim válasza:
Ittis megtalálható a sok gyökér, aki nem tud semmiről, egész sötét agyuak szegénykéim!!!! XD Szóval, a nevétis megtudhatod, azt pedig úgy, hogy kitisztítod az elméd, ne járjon semmi az eszedben, és rá kell koncentrálnod, és egy idő után meg adja a nevét, lehet hogy azt hiszed hogy te találtad ki a nevet, de NEM, ezt ő 'mondta', és már kapcsolatbais léptél vele, egy embernek lehet több örzőangyalais, ezt mind úgy tedd, hogy lefekszel az ágyadra, gyújthatsz gyertyát füstölőt, és halk zenétis benyomhatsz!! Ha másis érdekel, írj privátot!! =) Példa a zenére: http://www.youtube.com/watch?v=xzQ4ngxgkYY&feature=related
2012. febr. 4. 19:34
14/20 anonim válasza:
21:58: Mint a dedóban, b*szki... Ha én azt mondom, hogy ostoba vagy akkor te rögtön "neeeeeeeeeeem te vagy az ostoba". Gondolkodjál már el azon, hogy mit mondasz... Még, hogy halhatatlan, mi? Nem te vagy az egyetlen ember aki sok dolgot átélt. Nagyanyámnak 6, nekem 4 halálközeli élményem volt, és azt gondolom, hogy az itt válaszoló embereknek is megközelíti a halálközeli élmények száma. Ha beleszúrsz egy kést a légcsövedbe, és túl éled, akkor el hiszem, hogy halhatatlan vagy. Amúgy meg tényleg, én is csak azt tudom tanácsolni, hogy vegyél egy kis füvet, tépj be.
2012. febr. 4. 23:02
15/20 A kérdező kommentje:
te egy elmebeteg vagy utolsó ne itt vezesd már le az idegbetegséged hanem máshol és ha nem tudsz normálisan válaszolni akkor ne írj ennyi neveletlen kölyök
2012. febr. 5. 11:16
16/20 anonim válasza:
Hány éves vagy kérdező? 50? Tanuld meg, hogy a gyk nem egy komoly oldal. A válaszolók zöme ilyen kérdéseken csak szakad egyet, majd költ egy nagy hülyeséget.
Pl. Am én tudom hogy kell kapcsolatba lépni velük. Fogj egy elefántot és darabold fel, majd süsd meg. Ezt fogyaszd el és várj az angyalkádra. Szerintem a wc-ben fogtok találkozni.
2012. febr. 7. 20:02
17/20 anonim válasza:
Válogasd meg a szavaidat 20:02, miért nem erre való a gyk???? Ha nem vetted volna észre vannak kategóriák, te vagy annak a példája, hogy csak gyökérkedni lépsz fel, idejössz, és csak bunkóskodsz azzal, aki tök komolyan feltesz egy kérdést!! Semmi keresni valód nincs ebbe a kategóriába!!
2012. febr. 7. 20:55
18/20 anonim válasza:
igaz ami igaz sok bunkó van itt meg egy csomó ember aki másokat titulálgat aztán maga sem egy észlény na de én nem csak ezért írok
szerintem úgy lépj kapcsolatba az anygaloddal hogy kezdj el meditálni csak az angyalra és istenre gondolj és egy idő után biztosan kapcsolatba lép veled gondolatban talán látni is fogod
2012. júl. 4. 00:31
19/20 anonim válasza:
AZ UTOLSÓ VAGYOK ÉS AJÁNLOM:Berente Ági:angyalok útján
angyalok között
angyalok könyve
2012. júl. 26. 21:36
20/20 anonim válasza:
Elég ha rá gondolsz, a szükségedet érzi és megsúgja mit kell tenned, csak meg kell hallani. Vannak az életnek olyan szakasazai amikor nagy szükség van az angyali segítségre, hidd el megtalál, engedd a lelked szabadon felé és egymásra találtok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!