Őrangyalok léteznek? Szívesen olvasnék saját tapasztalatokat is! De a bunkó idióta értelmetlen válaszoktól légyszíves kíméljetek!
Talán ők küldik azt a bizonyos első gondolatot is, amire ha nem hallgatunk mindig megbánjuk.
Sok mindent nem látunk, ami létezik.
Szerintem az őrangyalod saját magad vagy. Az a bizonyos Felettes Éned, ami pontosan tudja, mi jó neked, mi nem (persze nem a földi vágyaid alapján).
Üdv!
Leftlegged Player :)
Hát...lehet.bár talán ez inkább csak hit kérdése.nem tudom.
Azért van egy érdekes sztorim:Egyszer hazamentem munkából,lefeküdtem az ágyra este,becsuktam a szemem,és egy hang ezt mondta világosan és érthetően:"Nem vagy egyedül" és egy kép jelent meg előttem,láttam,hogy az ablakom előtt egy fekete árny elmegy.felkaptam a fejem,kinyitottam a szemem,kérdeztem magamban"Mi vaaaaan???" erre még egyszer hallottam a hangot:"NEM vagy egyedül" immár hangsúlyozva mondta,valami ilyesmi stílusban,hogy "Most min csodálkozol ennyire?"
Éreztem,hogy a hang nem volt erőszakos,nem ijesztgetni akart,és nem mondta,hogy veszélyben lennék,pusztán közölt egy információt,hogy tudjak róla.
30/F
Ha érdekelnek az angyalok, olvass Dr. Doreen Virtue könyveket!
Szerinte legalább két őrangyallal születünk, akik halálunkig mellettünk vannak. Lehet kérni a segítségüket is, és csak akkor fognak segíteni. Egyetlen esetben segítenek maguktól, ha halálos helyzetbe kerülsz és még nem jött el az idő, hogy meghalj.
Ezeket és még sok minden mást állít az írónő, aki pszichiáter is egyben. Olvastam több könyvét, nagyon sok dolgot nem hiszek el belőlük, viszont - ha kicsit is nyitott vagy a témában - nagyon érdekesek az írásai.
Èn hiszek benne hogy léteznek...amikor egy kis roma csávó ki akart rabolni,mindenfèle elözetes gyakorlás nélkül úgy agyon karateztam-
judoztam hogy legalább egy bordája eltört
14f
Egyszer akkor bicikliztem, átakartam menni az úton, de az út közepén valamiért megáltam. Ekkor hirtelen egy őrült elment előttem piros kocsiban. A busz éppen kiakart álni a megállóból, és láttam ahogy a sofőr csóválta a felyét (ekkor még nem tudatosult bennem az a tudat, hogy majdnem elütöttek.
Szerintem mindenkinek kirendeltek egy pontot, amikor az ember meghal, és az őrangyalok nem engedik, hogy máskor hali meg.
Meg szerintem az őrangyalok megtudnak szálni másokat, vagy csak jelet adnak ,"megérzést", hogy baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!