Mit kell csinálni egy vízcsapdával miután elkapta a szellemet?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm házában néha egyes helyeken szokatlanul hideg szokott lenni. Szellemre gyanakodtunk így csinált is egy víz csapdát. Az ismerősöm bele rakott egy gyertyát egy kis tálba és öntött a tálba a gyertya köré egy kis vizet és meggyújtotta a gyertyát. Ez be is vált, másnap semmi fura dolog nem történt, de az ismerősöm ki öntötte a wc-be a vizet a gyertyát meg kidobta. A következő nap ugyan úgy megtörténtek a fura dolgok. A hidegség a szobában és érzi hogy valaki más is van ott a lakásában, pedig egyedül lakik. Szerintetek mit kell csinálni a vízcsapdával miután elfogta a szellemet?2012. jan. 11. 17:46
1/4 anonim válasza:
Bele kell vizelni, ha léteznek szellemek és befogtál vele egyet azt biztos érteni fogja.
2/4 anonim válasza:
Beszélgessen el az ismerősöd a szellemmel, hogy továbbra is jacuzzizhat, de csak azzal a feltétellel, ha nem nyitja ki állandó jelleggel az ablakot. Mer' az rendben van, hogy a szellemet melegíti a gyertya, de attól még az ismerősöd biztos nagyon fázik a házában egyes helyeken...
3/4 anonim válasza:
kiinni az egészet, kipisilni és ezt életed végéig ismételni
4/4 zeronibble válasza:
Tudomásul lehetne venni, hogy a félelem valóban nagy úr. Itt ülök egy marha hideg fal mellett, szinte süti a hideg a valagamat. Én ezt szellemek nélkül is képes vagyok megérteni. Majd ha a tükörben csubakkafeje lesz, akkor kezdhet aggódni. Persze akkor is először a tévedés lehetőségeit vizsgálnám, vagy inkább vizsgáltatnám, lehetőleg szakorvossal. Semmi elmarasztalót nem írtam, nyers tények voltak, azok meg ilyenek. Mellesleg tudom miről beszélek, paráztam én is szellemtől, és volt jelenlét-érzés meg minden. Nem, semmilyen szert nem használtam a kialvatlanságon kívül. Nyugtasd meg, hogy nem kötelező saját magának se hinnie. Vannak, akik a "hiszem ha látom" igazságát hangsúlyozzák, mások a "látom ha hiszem" jelenségre hívják fel a figyelmet. Pl szürkületben a kutyának látszó szemeteszsák, igaz? Amíg elhiszed, addig VAN, addig számodra TÉNYLEGES. Aztán mintha elfújták volna. Ilyen a szelleműzés is: mutat valamit az elmének, ami köztudottan bevált arra, hogy szegény szellemtől el lehessen búcsúzni. Persze a félelem igazi téboly, főleg ha ilyen kiskaput talál, hogy budiba lett öntve a csodavíz. Fel kell ebből ébredni, nincs mese! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!