Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hisztek a vampirokban? Szerint...

Hisztek a vampirokban? Szerintetek vannak? Es abban hogy beszelgetek az orangyalommal?

Figyelt kérdés
Vagy akkor en vagyok bolond?Itt akkor mindenki hulye aki hisz bennuk?Vagy akarmilyen termeszetfeletti lenyben?Es ha megmondom a nevet?O mondta el nekem es ezelott meg nem hallottam de miutan utanna neztem a neten igaz Arkangyal es letezik.tehat nem talaltam ki.Ti mit gondoltok?
2012. jan. 10. 18:30
1 2 3
 21/23 Tom Benko ***** válasza:
Miért kéne hinni bármilyen elképzelt lényben ahhoz, hogy élhessek?
2012. jan. 12. 19:39
 22/23 anonim ***** válasza:
Nos, miért jöttük létre? Mert sok körülmény úgy alakult. Mi az értelme? Az hogy élvezzük. Hogy lehet egy felsőbbrendű hatalomban való hit nélkül élni? Nagyon jól, nincs szükségem szellemi bilincsekre. Ja és még valami. Tételezzük fel, hogy létezik egy felsőbb hatalom. Na, ha valóban létezik egy apró galaxis porszemnyi bolygójának idióta népével mégis mi a fenének foglalkozna? Idevágó irodalom: Bertrand Russel: A teológus rémálma. ( [link]
2012. jan. 12. 23:10
 23/23 anonim ***** válasza:
Én ugy tom hogy mindenkinek van egy vámpírja.Csak meg kell idézni..
2012. febr. 6. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!