Hisztek a vampirokban? Szerintetek vannak? Es abban hogy beszelgetek az orangyalommal?
Nem, vámpírok nem léteznek.
De élő diszkógömbök, amikből Tvájlájt néven "filmet" csinálnak, igen.
Utánanéztem a neten a medvedisznóembernek, azt írták létezik, még egy mesében is benne van, bejelöltem féjszbúkon és most csetelek vele. Ti mit gondoltok? Körülbelül ilyen szintű a kérdésed.
Édes életem (13. hozzászóló) Színes dokumentumfilmekből is sok kábító mese van habbal a tetején.
Kérdező: És mit szoktál beszélgetni az őrangyaloddal? Nem viccből kérdezem, hanem teljesen komolyan.
a vámpirok egy legenda,nem mondom, hogy nincs valóságalapja, mert ki tudja...de ne úgy képzeljük már el őket, mint drakulát vagy azt a b*zeráns alkonyatvámpirt, mert az biztos nem úgy van(ha léteznek)...
az őrangyaloddal való beszélgetésre meg annyit tudok mondani, hogy állj le az LSDvel...
aki hisz természetfeletti lényekben, az nem feltétlen hülye... csak meg kell találni/tapasztalni valamit, ami logikus, mással nem magyarázható. én hiszek a szellemekben, mert megtapasztaltam a jelenlétüket.
a neten meg mindent kitalálnak már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!