Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Elnek koztunk vampirok?

Elnek koztunk vampirok?

Figyelt kérdés
En azt szeretnem tudni leteznek vampirok?Es megis milyenek?En hiszek bennuk nagyon is.Nem azert mert lattam a filmekben.Nektek mi a velemenyetek?Letezik valami konkret feljegyzes ami valojaban igazolna azt a tenyt hogy vannak?Es hogy lehet azza valni?valamint mik a tulajdonsagaik?Bevebben milyen termeszetfeletti erokkel birnak?
2012. jan. 9. 18:18
1 2 3
 21/28 Laci555 ***** válasza:

Szia!

Rosz hír de sajnos lehetetlen, élniük. A vérben található energiamennyiség nagyon kevés egy emberi test táplálására. hmm példaképpen a vérszívó állatok méretükhöz képest sok vért kell igyanak. Ha lenne vámpír könnyen kiszúrnánk, ugyanis ahhoz, hogy járni gondolkodni beszélni tudjon annyi vérre lenne szüksége hogy étkezés után lenne egy akkora hasa mint egy elefántnak :) és naponta 15-20 ember vérét el kellene fogyasztania :)

Sajnálom .. vámpírok (ember nagyságban ember testtel, nem léteznek)

2012. jan. 11. 13:29
 22/28 anonim ***** válasza:

Élnek, itt van egy:

[link]

(am előttem szólónak tökéletesen igaza van)

2012. jan. 14. 19:27
 23/28 slora ***** válasza:
Hát én hallottam egy olyan betegségről ami olyan tüneteket produkál mintha vámpír lennél :) Tehát a nap égeti a bőrödet vagy meghosszabodnak a szemfogaid...Ez nem vicc ilyen betegség tényleg van!!
2012. jan. 15. 11:35
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
Energiavámpírok léteznek csak aka. trollok! Abból ezen az oldalon sok van! Menekülj!
2012. jan. 15. 12:35
 25/28 anonim válasza:
én nem mondom hogy léteznek szeretem a twilightot is de akik azt mondják hogy nem léteznek az honnan tudja ismer mindenkit kivétel nélkül az egész világon ?
2012. jan. 23. 17:24
 26/28 Hagenti ***** válasza:
Hát a Kármenről beszéltek.Az a csaj múltkor megharapott. Amm én bírom:)
2012. febr. 2. 19:34
 27/28 anonim ***** válasza:
16. válaszolónak nagyon is igaza van! Én is ezt teszem!
2012. ápr. 15. 14:30
 28/28 anonim ***** válasza:
igen léteznek!!én is egy vagyok közülük 14 éves!
2012. aug. 15. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!