Elnek koztunk vampirok?
Figyelt kérdés
En azt szeretnem tudni leteznek vampirok?Es megis milyenek?En hiszek bennuk nagyon is.Nem azert mert lattam a filmekben.Nektek mi a velemenyetek?Letezik valami konkret feljegyzes ami valojaban igazolna azt a tenyt hogy vannak?Es hogy lehet azza valni?valamint mik a tulajdonsagaik?Bevebben milyen termeszetfeletti erokkel birnak?2012. jan. 9. 18:18
1/28 anonim válasza:
léteznek.emberi alak meg a szokásos vámpírfog de több fajta van.
2/28 anonim válasza:
NEM!!! HÜLYE VAGY! ÜLJ LE EGYES!!!!
3/28 anonim válasza:
én is non hiszek bennük, főleg h Damon Salvatore is vámpír *-* (mármint a sorozatban csak, igazából nemtom =D)
5/28 anonim válasza:
csak az mondja biztosra, hogy léteznek akinek nem fejlődött még ki az agya rendesen
6/28 kris.king válasza:
Azért az sem normális aki az akar lenni.
7/28 anonim válasza:
Démonikus- vagy energia-vámpurizmus érdekel jobban?
8/28 anonim válasza:
én is az vagyook wáá :$ vééér :$ *-*
9/28 anonim válasza:
Léteznek, és úgy néznek ki mint az emberek. A vámpír fogat csak akkor látod amikor ők akarják azt hiszem.
10/28 anonim válasza:
Szeretnél időpontot egyeztetni? Üdv: Fogaska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!