Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért koppannak éjjelenként a...

Miért koppannak éjjelenként a szekrényeink? Kopogó szellem?

Figyelt kérdés
2011. dec. 26. 18:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nemcsak a fa butorok hanem a muanyag ablakok is recsegnek.Ha este kinyitom pár percre szelloztetni és bejon a hideg levego néha nagyokat roppan. Hasonlo modon a laminát padlo is reagál a hotágulásra.
2011. dec. 27. 20:11
 12/17 anonim válasza:
Én voltam. Vigyázz,mert elkaplak! Ezentúl 7 napig,ha nem kopogsz éjfél után 150-et a szobád minden falán,akkor kísérteni foglak életed végéig,ami hamarosan eljön ha nem engedelmeskedsz.
2011. dec. 28. 16:39
 13/17 anonim válasza:
nem hallottam rendesen. ma remélem teljesíted amit kértem,mert ha nem,akkor ne számíts sok jóra a hátralévő életedben.
2011. dec. 29. 19:32
 14/17 anonim válasza:
amúúgy neám elhidd,csak szívatlak :D
2011. dec. 29. 19:33
 15/17 anonim ***** válasza:
52%
Az egyszer biztos,hogy szellemek nem léteznek...Csak elhitetik az emberekkel...Szerintem vagy meleg vagy hideg volt a szekrény és hirtelen jött valami hideg vagy meleg szél...Nálunk a tv szokott roppanni...Mióta vannak ilyenek??
2011. dec. 29. 22:48
 16/17 anonim ***** válasza:
A tudomány is elismerte hogy létezhetnek szellemi lények..pontosabban az élet egyenlo energia.Nálunk okosabb emberek is megmondták hogy az energia nem vész el a halál után csak átalakul.Tehát valahol léteznie kell más formában.Hogy ezt szellemnek vagy minek nevezzuk lényegtelen.Egy viszont biztos hogy semmi koze tobbé az anyagi világhoz.Olyan nincs hogy nekiáll kopogni az asztalomon, nem láthato és nem hallhato.Tehát bármilyen helyen is vagyunk a zajok,vagy fények fizikai jelenségek semmi tobb
2012. jan. 4. 12:09
 17/17 anonim ***** válasza:
A Féreglyukon át c. sorozatban valami olyasmivel próbálták magyaráznia halál utáni életet, hogy a minket működtető elektromos impulzusok halálunk után tovább terjednek a levegő atomjain keresztül és ez a szellem lényegében. :D Vagy valami ilyesmi volt. De nem hiszem, hogy ez kopogtatna bármin is..
2012. jan. 4. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!