Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek lehetséges, hogy...

Szerintetek lehetséges, hogy valahol egy távoli naprendszerben/galaxisban élhetnek alien szerű lények? :D

Figyelt kérdés

2011. dec. 20. 19:15
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
Mindenképpen.
2011. dec. 22. 23:25
 22/31 rianas ***** válasza:
Egykék vagyunk. A mindenség többé nem próbálkozik. Elég baja van velünk is.:)
2011. dec. 23. 01:00
 23/31 anonim ***** válasza:

"Az most mindegy, ugyanolyan körülmények között alakult ki a pillangó, a kutya és az ember is. Ezzel csak arra akartam utalni, hogy ha már a földi fajok közt is ekkora a változatosság, akkor egy másik bolygóról már ne is beszéljünk."

Igazad van, de ez meg nem zarja ki a hasonlosag lehetoseget...mindenesetre ez egy jo kerdes, szal kiirom, mint kerdest es akk ott vitazhatunk tovabb, mert amugy eltertunk a tematol es nem akarom tonkretenni a kerdezo kerdeset...

2011. dec. 23. 04:07
 24/31 b_smart válasza:
Több milliárd naprendszer van odakint. Esélytelen, hogy egyedül volnánk.
2011. dec. 23. 10:13
 25/31 anonim válasza:
nem tudom hanem csak gondolom, hogy van élet, élet alatt viszont nem cápákat értek hanem baktériumokat stb.
2011. dec. 23. 13:37
 26/31 anonim ***** válasza:
Szerintem biztos hogy kialakult az élet máshol is. Az nem valószínű, hogy humanoid formájúak, de az alapvető érzékszerveknek ugyanott kell elhelyezkedniük. Egy ami biztos, hogy cigány van közöttük is...
2011. dec. 25. 21:18
 27/31 anonim ***** válasza:
A viágűr végtelen tehát nem több milliárd naprendszer van hanem anyi hogy meg sem lehet számolni.A világűrnek sehol sincs vége...............................................................Valahogy így képzeld el hogy a pontoknak sincs vége....................................................................................................................................................................................................................és tovább tovább tovább
2011. dec. 26. 21:45
 28/31 anonim ***** válasza:
Így van! Végtelem mennyiségű naprendszer van, tehát végtelen mennyiségű Földszerű bolygó, tehát végtelen idegen civilizáció :D
2011. dec. 27. 10:38
 29/31 A kérdező kommentje:
Szerintem ebben senki sem kételkedik, de én akkor is ezekről a jószágokról beszéltem: [link]
2011. dec. 27. 11:58
 30/31 User 4574 ***** válasza:
Ez egy baromi jó kérdés, egyszer felállítottam egy elméletet: az Univerzum BŐVEN nagyobb annál, minthogy a korlátolt emberi képzelet megtöltse, ezáltal lehetséges, hogy minden olyan dolog, amit elképzeltünk, valahol létezik is. Mondjuk sokatmondó, hogy Giger-nek, aki ezeket a lényeket lefestette, csak úgy beugrottak, és nem bírta elhessegetni a gondolatot, ilyen "muszáj lefesteni" érzés...
2011. dec. 27. 20:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!