Szerintetek lehetséges, hogy valahol egy távoli naprendszerben/galaxisban élhetnek alien szerű lények? :D
Figyelt kérdés
2011. dec. 20. 19:15
22/31 rianas válasza:
Egykék vagyunk. A mindenség többé nem próbálkozik. Elég baja van velünk is.:)
23/31 anonim válasza:
"Az most mindegy, ugyanolyan körülmények között alakult ki a pillangó, a kutya és az ember is. Ezzel csak arra akartam utalni, hogy ha már a földi fajok közt is ekkora a változatosság, akkor egy másik bolygóról már ne is beszéljünk."
Igazad van, de ez meg nem zarja ki a hasonlosag lehetoseget...mindenesetre ez egy jo kerdes, szal kiirom, mint kerdest es akk ott vitazhatunk tovabb, mert amugy eltertunk a tematol es nem akarom tonkretenni a kerdezo kerdeset...
24/31 b_smart válasza:
Több milliárd naprendszer van odakint. Esélytelen, hogy egyedül volnánk.
25/31 anonim válasza:
nem tudom hanem csak gondolom, hogy van élet, élet alatt viszont nem cápákat értek hanem baktériumokat stb.
26/31 anonim válasza:
Szerintem biztos hogy kialakult az élet máshol is. Az nem valószínű, hogy humanoid formájúak, de az alapvető érzékszerveknek ugyanott kell elhelyezkedniük. Egy ami biztos, hogy cigány van közöttük is...
27/31 anonim válasza:
A viágűr végtelen tehát nem több milliárd naprendszer van hanem anyi hogy meg sem lehet számolni.A világűrnek sehol sincs vége...............................................................Valahogy így képzeld el hogy a pontoknak sincs vége....................................................................................................................................................................................................................és tovább tovább tovább
28/31 anonim válasza:
Így van! Végtelem mennyiségű naprendszer van, tehát végtelen mennyiségű Földszerű bolygó, tehát végtelen idegen civilizáció :D
29/31 A kérdező kommentje:
Szerintem ebben senki sem kételkedik, de én akkor is ezekről a jószágokról beszéltem: [link]
2011. dec. 27. 11:58
30/31 User 4574 válasza:
Ez egy baromi jó kérdés, egyszer felállítottam egy elméletet: az Univerzum BŐVEN nagyobb annál, minthogy a korlátolt emberi képzelet megtöltse, ezáltal lehetséges, hogy minden olyan dolog, amit elképzeltünk, valahol létezik is. Mondjuk sokatmondó, hogy Giger-nek, aki ezeket a lényeket lefestette, csak úgy beugrottak, és nem bírta elhessegetni a gondolatot, ilyen "muszáj lefesteni" érzés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!