Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi a franc volt ez? (bővebben...

Mi a franc volt ez? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok ma reggel 7órakor pontba felkeltem amikor meg kinyitottam a szemem láttam egy sötétebb fehér árnyékot eltűnni én pedig vissza szédültem! Mi volt ez? érdekelne várom a kommenteket!
2011. dec. 17. 08:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

pár éve este arra ébredtem, hogy valaki ott áll az ágyam mellett, csöndben, mozdulatlanul vártam, hogy mi fog történni, majd éreztem, hogy szépen lassan emelkedik felfele a paplanom, én meg elkezdtem rángatózni, hogy hagyjon békén, majd hirtelen abbamaradt, még pár percig ébren voltam utána, aztán szépen lassan visszaaludtam

azóta se tudom, hogy álom volt-e vagy sem, mindenesetre nagyon megijedtem

2011. dec. 22. 20:50
 12/20 anonim ***** válasza:

Engem valami sötét árny támadott meg kétszer arra keltem fel hogy valami a mellkasomra nehezedett éreztem hogy az árny fenyeget, negatív volt..

Kimentem vécére megmosni az arcom és mikor visszafeküdtem pár perc múlva megint éreztem hogy közeledik az ágy mellől és fenyeget.. másnap raktam ezt az egészet össze, álomdtam volna azt is hogy kimentem a wécére meg azt is felébredtem az éjjel?? Vagy megtörtént? Ki tudja egy biztos nagyon ijesztő volt.

2011. dec. 26. 00:11
 13/20 anonim válasza:
Lehetett képzelgés, de mivel én hiszek ebben, több lehetőséget látok, hogy természet feletti lény legyen. Egy szellemet és egy démont nehéz megkülönböztetni, de próbálj meg vele kapcsolatot teremteni. Ne mondj neki sértőt, mert ha felhergeled, rossz vége lehet. Ha egyedül végképp nem megy, hívj szakembert, aki elűzi!
2011. dec. 26. 01:39
 14/20 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm de azt hozzáfűzöm hogy inkább szürkés ahogy belegondolok nem is fehér.
2011. dec. 27. 18:36
 15/20 Pepebaba ***** válasza:
Biztos egy dementor volt x_x
2011. dec. 27. 19:04
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem csak ahogy kinyitottad a szemed úgy láttad.Az ember ilyenkor még homályosan lát.Reggel mikor felkelek én alig látok valamit tényleg még meg is szédülök.
2011. dec. 28. 14:31
 17/20 anonim válasza:

szerintem meg egy szellem volt,és megakart ölni.

engem is már öltek meg fehér árnyak.

ne aggódj,nem fog fájni.

Te is visszatérsz a pokolból,mint ahogy én is visszatértem.

Csak pár millió év.

2011. dec. 28. 16:31
 18/20 anonim ***** válasza:
az tuti hogy nem természetes jelenség volt,lehetett valamilyen magasabbrendű lény istenség vagy szellem,másik dimenzióból
2011. dec. 28. 18:03
 19/20 anonim válasza:
A szellem bánt? Kell félni tőle? Lehet h hülyének néztek de én látom az aurát... elég gyakran... Ez összefüggésbe van a szellemekkel?
2011. dec. 28. 21:03
 20/20 anonim válasza:
Régebben mikor még kissebb voltam, akk énis látam vagy fehér, vagy fekete emberszerű vmit, és mikor odanéztem akk bebújt vmi ögé..... Akk egy kicsit féltem, de mostmár nemlátok semmi ilyet, és még élek, szal semmi ártalmas...
2011. dec. 30. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!