Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Léteznek barátságos démonok?

Alpok kérdése:

Léteznek barátságos démonok?

Figyelt kérdés
2011. dec. 1. 15:17
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Csak úgy ahogy magyarkedvelő szlovákok is.
2011. dec. 5. 18:59
 22/32 anonim válasza:

Nincs barátságos démon, csak ezt akarja elhitetni veled.

Íme egy beszámoló: [link]

2011. dec. 5. 19:51
 23/32 László22 ***** válasza:
Ezek nem normális dolgok, nem hihetitek el ezeket a zagyvaságokat, ezt elhitetik veletek és ti el is hiszitek, az az oldal amit küldtél az egyenesen egy nagy zagyvaság, fasiszta oldal, és az egyház szemszögéből nézitek a dolgokat, de az igazi hívők nem ölnek, nem károsítanak meg senkit sem és nem igáznak le senkit sem, és ha te a bibliát egy nagy humbugnak véled akkor lelked rajta, ha az örök életet nem kéred vagy az örök boldogságot akkor ez a te választásod. És ahhoz hogy a bibliát megértsd ne a saját elmédre támaszkodj hanem az egy igaz istenedre aki majd elmondja neked hogy a biblia mit is takar, az igaz kereső megvizsgálja a dolgokat, teljesen egészen mélyen és csak utána hiszi el. Vizsgáljátok meg ti is ez az utolsó mondatom, ne dobjátok el az örök élet lehetőségét magatoktól.
2011. dec. 6. 13:37
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
A linket olyanoknak küldtem akik még képesek gondolkodásra. Zombik ne is próbálják felfogni.
2011. dec. 6. 16:11
 25/32 anonim ***** válasza:
szerintem a Mikulást kérdezd meg hátha ismer egy kettőt
2011. dec. 6. 21:58
 26/32 danieltrp válasza:
79%
Barátságosnak tűnő démonok léteznek. :DD
2011. dec. 7. 14:06
 27/32 anonim válasza:
53%
Már hogy léteznének barátságos démonok? Ha azt mondom neked: démon, nem egy aranyos kisállat jut eszedbe. Barátságos "szellemek" vannak, azokat angyalnak hívják! A démonok megkeserítik az ember életét, a sátán szolgái! Hogy mi célból? Fogalmam sincs.
2011. dec. 7. 17:02
 28/32 Ikonitas válasza:
Hiszen minket is az teremtett hogy elpusztítsuk ami rá a leghalálosabb a fényt.
2011. dec. 26. 21:04
 29/32 anonim ***** válasza:
Egyet ismerek: Démon Hill
2011. dec. 26. 22:04
 30/32 anonim válasza:

Elég érdekes ahogyan a sok nézőpont találkozik egymással.

Barátságosnak tűnű démonok vannak, szellemek nincsenek. Mikor meghalsz az energiád a purgatóriumba kerül, hogy eldöntsék érdemes vagy-e új életet kapni. A démonok több ezer éves felsőbb rendű lények akik a saját akaratukat akarják beteljesíteni, ha ezt csak úgy tudják elérni ha átvernek téged, hidd el meg fogják tenni. Ők irigyek az emberiségre mert testet és szabad akaratot kaptak. Viszont örök életűek amit mi nem kaptunk meg. Nagyon vigyázz egy démonnal való alkukötésnél mert többet fog kérni mint amennyit adhat. Legyél nagyon udvarias vele és ne sértsd meg semmiképp nagyon sokat tud ártani neked. Én egy bohókás kezdő voltam és megpróbáltam idézni és parancsolni nekik. Nem tudtam mit cselekedtem és nagyon megjártam, azóta sikerült "elküldenem" innen. Nem köszöntem se amikor jött sem amikor ment. Olvass nagyon sokat és csak utána próbálkozz. Remélem segítettem.

2012. jan. 3. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!