Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha létezik Isten vagy a Jézus...

Ha létezik Isten vagy a Jézus Krisztus akkor ezt meg tudja csinálni?

Figyelt kérdés
Ha létezik Isten vagy Jézus Krisztus akkor ezt meg tudja csinálni ,hogy pl:Egy rajzfilm figurát életre kelti? Csak hívÖket kérdezek!!!mielÖtt válaszoltok jol gondoljátok meg mert az Isten teremtett minket akkor persze ,hogy életre tudkeltenni egy mese lényt nem mert nekije meg van rá a hatalma!Vagy Jézus Krisztus életre tud keltenni egy rajzfilm figurát szerintem igem mert Jézus legyÖzte a halált,a vizet borrá változtatta egy szoval meg gyogyította a betegeket,a kÖvet kenyérré váltosztatta és szreinteket megteheti eztet hogy életre kelt egy rajzfilm figurát?
2011. nov. 27. 20:30
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
73%

Isten mindent meg tud tenni, de nem az a fő tevékenysége, hogy mutatványokkal kápráztasson el minket. :) Jézus csodáinak is mindig volt valamilyen célja, fontos oka.

Egyébként aranyos a rajzfilmfigurás ötlet, de szerintem nem véletlen, hogy Isten nem sűrűn tesz ilyeneket.

2011. nov. 28. 23:01
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
ha léteznének, életre tudnák.... de mivel (szerény véleményem, és a tudomány jelen állása szerint) nem létezik sem isten sem jézus, ezért nem túl valószínű.
2011. nov. 29. 01:27
 13/21 zeronibble ***** válasza:
69%

Mi mind rajzfilm-figurák vagyunk, csak a mi rajzfilmjeinkhez képest nagyon jó minőségben. Kintről nézve ez raszteres skicc, és mindössze három dimenzióban mozog :)

Na jó, nem tudom én se, de milyen elgondolkodtató!

2011. nov. 30. 12:55
 14/21 László22 ***** válasza:
Értelmetlen a kérdés, akkor már azt is feltehetted volna hogy miért élünk ilyen nyomorban mint hogy ezt kérdezted, mindennek oka van, ha érdekelnek a dolgok biztosan a közeledben is vannak Jehovák akik segítenek neked az igazi hitet megtalálnod, ők az igazi Isten képviselői ők tőlük kérdezd meg egy tapasztalt tanult ember válaszolni fog neked biztos vagyok benne. Remélem segítettem.
2011. dec. 6. 15:40
 15/21 anonim ***** válasza:

Képtelen erre! Isten baromságokat nem tesz. Mit szolgálna? Semmit. Aki abból, amit eddig tett, nem hisz, akkor egy rajzfilmfigura életre keltésétől sem hinne. Isten a világ teremtése előtt eltervezett mindent, azt, hogy megváltja a világot, a terve kiindult önmagából, és oda tér vissza. Minden, ami a világban történik, ennek a tervnek a része, és bármilyen hihetetlen - de szükséges a terv végrehajtásához - Isten véghez viszi. Lásd a csodákat. Ám legyen akármilyen bonyolult, vagy egyszerű dolog, amely értelmetlen - azt Isten soha nem teszi meg.

Ezért értelmetlen a kérdés.

"Ha létezik..." szavaid alapján, neked nem a rajzfilmfigura életre keltése a problémád, hanem Isten.

2011. dec. 27. 13:41
 16/21 anonim ***** válasza:

én életre kelteném neked, ha én lennék Isten :)

egyszer teremtett egy nagyon aranyos lényt egy jól sikerült halloween party után ebben a webcomicban:

[link]

2011. dec. 30. 04:55
 17/21 anonim ***** válasza:
Vágd ki papírból te szerencsétlen...
2012. jan. 2. 12:15
 18/21 anonim ***** válasza:
igen. de ilyet jézus és isten nem tenne.
2012. febr. 4. 19:11
 19/21 anonim ***** válasza:
igen, megtudná tenni, de semmi értelme nem lenne. Különben is, a kéréseinket Ő csak akor teljesíti, ha van értelme, meg ha az Ő dicsőségére van. A dicsősége szó alatt azt értem, hogy pl.: ha azt kéred, hogy holnapra legyen pénzem, kocsim meg stb., akkor persze, hogy net teljesíti a mi önző kérésünket, hiába kérjük.
2012. febr. 21. 22:34
 20/21 güris válasza:
Éld bele magad az adott figura szerepébe,tedd magadévá a személyiségét,és rájössz, hogy ehhez nincs szükség, az isteni beavatkozásra.
2014. dec. 8. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!