Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Isten és Jézus Krisztus...

Isten és Jézus Krisztus valoban létezik?

Figyelt kérdés
Isten és Jézus Krisztus valoban létezik?

2011. nov. 27. 19:29
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim válasza:
12%

Teremtő entitás? Isteni lény, aki valami hasonlót küldött a Földre, az emberek közé?

És az az Isten hol van most? Kétezer éve miben volt másabb a világ? Most sokkal nagyobb szükségünk lenne egy Jézus Krisztusra..

Szerintem Isten nincs. Legalábbis abban a szemléletben, ahogy mi nézzük, keresztények, tehát a Megbocsátó, a minket szerető, a saját gyermekét elküldő, olyan nincs. Talán van valami, talán nincs.

Ha elhiszed, akkor nincs kérdés. Ha nem hiszed, akkor nem kell vele foglalkozni. Aki kutatja, az meg túl kíváncsi.

Nézd meg az "Őslakos", angolul "The Man from Earth" c. filmet. Ha nem is tudományosan alátámasztott, mindenképpen megmozgatja az ember fantáziáját. :)

2011. dec. 2. 23:33
 22/57 zsákosfrodó:D válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=k47ithiqAmU&feature=related nézzétek végig és megtudjátok a választ
2011. dec. 9. 13:06
 23/57 anonim ***** válasza:
43%

Nincs fiam. Lányom VOLT.

isten vóttam.

2012. jan. 3. 20:16
 24/57 anonim ***** válasza:
67%
Ezt senki sem tudja. Ugyan vannak rá a hívők álltal megcáfolhatatlannak hitt bizonyítékok, de ezek semmik ahhoz képest amik ellene szólnak.
2012. jan. 11. 20:30
 25/57 anonim ***** válasza:
28%
Persze, itt vagyok. A fiam meg szerintem a fürdőben veri.
2012. jan. 11. 22:04
 26/57 anonim ***** válasza:
64%

Jezus letezett, leszuletett.

De isten csak benned letezik. Nincs egy kitalalt kulonallo figura

2012. jan. 12. 00:55
 27/57 anonim ***** válasza:
25: LOL Kösz hogy megosztottad velünk a családod fennmaradásához nélkülözhetetlen fejlődési folyamat mérföldkövét. Osztozunk örömödben, remélhetőleg nemsokára valami pofás csajszit is hazaránt a gyermek. :)
2012. jan. 12. 10:28
 28/57 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, a mi családunkban nem menő nőkkel érintkezni.
2012. jan. 12. 18:28
 29/57 anonim ***** válasza:
Letséges, hogy léteztek, de már meghaltak.
2012. jan. 12. 21:26
 30/57 izidorkata ***** válasza:
igen léteztek, én meg azt nem tudom hogy Tarzan, meg Bruce Lee igazából is éltek?
2012. jan. 28. 23:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!