Ha tényleg lenne egy zombi fertőzés, akkor szerinted nem tudnák azt megállítani?
szerintem is tök baromság, h ennyire életképtelen lenne az emberiség, főleg h más vírusokat, háborúkat is túléltünk már.
inkább csak ott lenne megállíthatatlan ahol nagy a népsűrűség, pl. sztem Kínának, Indiának tuti kampec.
ha levegőben terjedne akkor is lenne pár százalék akik immunisak, ha 0,1%-a az emberiségnek, már az is 7.000.000 fő túlélő, akkor ezek közül jópárat lekaszabolnak, és itt még csak 0,1% immunitással számoltunk, holott pl. AIDS esetében jóval nagyobb, egyes országokban akár a lakosság 14%-a is immunis a betegségre Európában. /hordozza a betegséget, azaz fertőző, de ő nem betegszik meg/
Miért is?
Egy kis matek:
7.000.000.000 fő él most a Földön az 100%
? fő az immunis amit 0,1%-nak vettünk
Én ezt simán keresztbeszorzással szoktam megoldani:
azaz 7.000.000.000x0,1/100= 7.000.000 fő
/ez ugyanaz mint a százaléklábas izénél, csak én nem képleteket szeretek megjegyezni, hanem a logikáját szeretem megérteni és alkalmazni/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!