Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha tényleg lenne egy zombi...

Ha tényleg lenne egy zombi fertőzés, akkor szerinted nem tudnák azt megállítani?

Figyelt kérdés
a filmekben mindíg nagyon óvatlanok az emberek,de a valóságban biztos nem így lenne,azt el nem tudom képzelni,hogy nem tudnák megállítani ha tényleg lenne.szerinted?
2011. nov. 5. 09:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

szerintem is tök baromság, h ennyire életképtelen lenne az emberiség, főleg h más vírusokat, háborúkat is túléltünk már.

inkább csak ott lenne megállíthatatlan ahol nagy a népsűrűség, pl. sztem Kínának, Indiának tuti kampec.

ha levegőben terjedne akkor is lenne pár százalék akik immunisak, ha 0,1%-a az emberiségnek, már az is 7.000.000 fő túlélő, akkor ezek közül jópárat lekaszabolnak, és itt még csak 0,1% immunitással számoltunk, holott pl. AIDS esetében jóval nagyobb, egyes országokban akár a lakosság 14%-a is immunis a betegségre Európában. /hordozza a betegséget, azaz fertőző, de ő nem betegszik meg/

2011. nov. 10. 22:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Utolsó: Szerintem olvasd át kicsit újra a matekkönyveket :)
2011. nov. 11. 00:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Miért is?

Egy kis matek:

7.000.000.000 fő él most a Földön az 100%

? fő az immunis amit 0,1%-nak vettünk

Én ezt simán keresztbeszorzással szoktam megoldani:

azaz 7.000.000.000x0,1/100= 7.000.000 fő

/ez ugyanaz mint a százaléklábas izénél, csak én nem képleteket szeretek megjegyezni, hanem a logikáját szeretem megérteni és alkalmazni/

2011. nov. 11. 00:43
 14/14 anonim válasza:
Szerintem lehetséges lenne megállítani! A zombik szeretik az atomot :D
2011. dec. 6. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!