Próbálta már valaki megidézni Bloody Mary-t (nem a koktélra gondolok)? Ha igen, történt valami?
Figyelt kérdés
2011. nov. 2. 16:25
11/19 anonim válasza:
én eszt majd ki próbálom szerintem tökjól hangzik
14/19 turak91 válasza:
Elmagyarazna nekem is valaki, hogy mi/ki ez a Bloody Mary??
15/19 anonim válasza:
Én megpróbáltam, előtte tisztára be voltam ijedve meg minden... kb 11 - voltam. :D De nem történt semmi. Utána féltem egy darabig, de semmi egyéb. Lehet csak rosszul csináltam, vagy nem létezik. Mindegy nem akarom újra. Van olyan weboldal, ahol azt írják, hogy azt kell mondani 3x, h Bloody Mary, és miután 3x elmondtad, azt kell hozzátenni, h megöltem a fiadat. Na, én így csináltam. De semmi sem volt.
16/19 anonim válasza:
Bloody Mary egy démonszerű ijesztő akárki, film is készült róla. A filmben az volt, hogy aki egy föld alatti katakomba szerű építménybe ment be, azt Bloody Mary megkínozta, majd kikaparta a szemgolyóját, és végül megölte. Ez több mint 5 emberrel megtörtént asszem, de az egyik úgy került Bloody Mary-val szembe, hogy egy tükröt látott.
Am. Bloody Mary benne van a Paranormal Activity 3-ban is, úgy tudom.
17/19 anonim válasza:
Én még nem próbáltam és nem is szeretném, mert félek, hogy történne valami.
18/19 anonim válasza:
Szia!
Én többször is próbáltam,de nekem sohasem sikerült.Pedig akkor még hittem is benne,meg féltem nagyon...De soha nem jött elő.És nem is fog,mert nem létezik.Csak egy legenda.Aki meg látott valamit,az csak beképzelte,mert annyira parázott.Vagy hazudott.
19/19 anonim válasza:
Én sokszor próbáltam mem lett semmi,mivel élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!